Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk haftamı bitirdim bugün itibariyle ikinci haftama başladım cacanım.çok güzel ikinci haftan mı
Wow bir haftada mı verdin 3 kilo?62,7 den 59,5e düştüm ben![]()
evet spor ve diyetlee :)Wow bir haftada mı verdin 3 kilo?
Bravoo :) iste azim bu.evet spor ve diyetlee :)
ben spor salonuna gidiyorum step-aerobik-pilates güzel oluyo bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli biyere giderken yolumu uzatıyorum yürüyüş yapmaya başladığımdan itibaren kilo vermem hızlandı bir sürü de kaçamak yapmama rağmen 3 kilo verdim bende hayret ettimBravoo :) iste azim bu.
Ben call yapiyordum incittim bacagimi biraktim. Daha kim bilir ne zaman baslarim
valla harikasın ne diyeyimevet spor ve diyetlee :)
benim hiç zamanım olmuyo spora falan çok yoğun tempo çalışıyorum maalesefben spor salonuna gidiyorum step-aerobik-pilates güzel oluyo bide yürüyüş yapmaya çalışıyorum sürekli biyere giderken yolumu uzatıyorum yürüyüş yapmaya başladığımdan itibaren kilo vermem hızlandı bir sürü de kaçamak yapmama rağmen 3 kilo verdim bende hayret ettim
daha fazla hareket etmeye çalış o zaman tatlım ne kadar hakeret edersen iyidir haftanın 3 günü spora gitmeme rağmen ben evde de yapıyorum zaten 1 aydır spor yaptığım için hem inceldim hemde güçlendim denebilir kolay oluyobenim hiç zamanım olmuyo spora falan çok yoğun tempo çalışıyorum maalesef![]()
piletese başlamayı düşünüyorum haftada iki kere en azından ama bu hafta adet olacağım geçsin öyle dedim.daha fazla hareket etmeye çalış o zaman tatlım ne kadar hakeret edersen iyidir haftanın 3 günü spora gitmeme rağmen ben evde de yapıyorum zaten 1 aydır spor yaptığım için hem inceldim hemde güçlendim denebilir kolay oluyo![]()
ben adetliyken tartıldım ve 3 kilo vermiştim o an mutluluktan uçucaktımpiletese başlamayı düşünüyorum haftada iki kere en azından ama bu hafta adet olacağım geçsin öyle dedim.
ay harika darısı hepimizin başınaben adetliyken tartıldım ve 3 kilo vermiştim o an mutluluktan uçucaktım![]()
azim çok önemli biraz millete inat yapmak lazımay harika darısı hepimizin başına![]()