- 30 Ekim 2015
- 76
- 74
- 8
- Konu Sahibi yildizz_han
-
Evlat edinmenin sağlıklı veya sağlıksız (yani doğurmak anlamında) olmakla ilgisi yok. Bu bir gönül meselesi ve üzerinde çok fazla düşünülmesi gerekir. Doğurmaktan korktuğunuz için evlat edinmek istemek son derece sığ bir düşünce. Bir insanı evlat yerine koyup büyütmekten bahsediyoruz. Bana gerekçeniz doğru gelmedi dürüst olmak gerekirse.
Tek çocuk yeterli ama bir de kızım olsun çok isterim zaten şimdilik sadece aklımdan geçti henüz ciddi birşey yok oğlum çok küçük zaten.Bence yapmamalısın... ileride sorun yaratabilir.. hem sağlıklıyken ne gerek var. Tek çcocukta yeterli bu devirde .. bilemiyorum ama bana biraz mantıksız geldi.
İkinci doğumunu sezaryen iste en baştan da konuş Dr unlaTek çocuk yeterli ama bir de kızım olsun çok isterim zaten şimdilik sadece aklımdan geçti henüz ciddi birşey yok oğlum çok küçük zaten.
Bence yapmamalısın... ileride sorun yaratabilir.. hem sağlıklıyken ne gerek var. Tek çcocukta yeterli bu devirde .. bilemiyorum ama bana biraz mantıksız geldi.
Evlat edinmenin sağlıklı veya sağlıksız (yani doğurmak anlamında) olmakla ilgisi yok. Bu bir gönül meselesi ve üzerinde çok fazla düşünülmesi gerekir. Doğurmaktan korktuğunuz için evlat edinmek istemek son derece sığ bir düşünce. Bir insanı evlat yerine koyup büyütmekten bahsediyoruz. Bana gerekçeniz doğru gelmedi dürüst olmak gerekirse.
Doğurmaktan korkmam evlat edinme isteğimin destekleyicisi ana sebebi değil kaldı ki ben bir çocuğu kucağıma aldığım an da tüm sevgimi ve şefkatimi verebileceğime eminim. olmasaydım asla aklıma getirmezdim zaten.Elbette yapabilirsin ama bunu doğurmaktan korktuğun için yapmak istemen pek doğru degil.Bu işler gönül işi ben yazında o sıcaklık hissini alamadım ne yazık ki
Eşim benden daha istekli ona kalsa şimdiye çoktan evlat edinmiştik çocukları çok seviyor ve bakabilecek olsak ev çocukla dolardı:)Bence zaten dunya da var olup, o sevgiye muhtac bir cocuga kucak acmak, dogurmaktan daha buyuk bir erdem, ki zaten anneligi de tatmissiniz. Esiniz de konuya sicak bakiyorsa, neden olmasin?
çocuğunuz olduğu için evlat edinemessiniz canım ancak koruyucu aile olursunuzKızlar merhaba benim bir yasında bir oğlum var doğumum çok zor ve sıkıntılı geçti 47 saat sancı çektim gerekli olduğu halde doktorum sezeryana karşı çıktı başka bir hastahaneye sevk edildim vs. Şu an da doğumdan çok korkuyorum ve bir daha asla yapmak istemiyorum ama ileride çocuk istiyorum bugün bir başlık okurken sağlıklı olduğu halde evlat edinen bir kadını okudum ve aklıma takıldı acaba ben de ileride böyle bir şey yapabilirmiyim diye siz ne düşünüyorsunuz bu konu da?
Tabii ki yapabilirsin, neden yapmayasın. Çocuklar arasında ayrımcılık yapmayacağın sürece sorun yok.Kızlar merhaba benim bir yasında bir oğlum var doğumum çok zor ve sıkıntılı geçti 47 saat sancı çektim gerekli olduğu halde doktorum sezeryana karşı çıktı başka bir hastahaneye sevk edildim vs. Şu an da doğumdan çok korkuyorum ve bir daha asla yapmak istemiyorum ama ileride çocuk istiyorum bugün bir başlık okurken sağlıklı olduğu halde evlat edinen bir kadını okudum ve aklıma takıldı acaba ben de ileride böyle bir şey yapabilirmiyim diye siz ne düşünüyorsunuz bu konu da?
Hem de sağlıklıyken ne gerek var derken ne kastettiniz? Evlat edinmek sadece çocuğu olmayan insanların son çare olarak başvurduğu bir yol degildir.
Buradaki kişinin duruma göre önermeyebilirsiniz ama bu şekilde bir cümle kurarak kestirip atmak yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?