- 5 Aralık 2017
- 1
- 0
- 1
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahahaSana simdiMune ulasacak. Kendisi super sekilde paketleme yapar.Az sonra sen de sahit olacaksin zaten
![]()
Az sonra gelmiş geçmiş en büyük müşterin gelecek bekleMerhaba hanımlar doğaya ve insana zarar vermeyen sağlıklı amway ürünleri kullanmak istiyor ve amway temsilcisı bulamıyorsanız. ...Bana ulasabilirsiniz...sevgilerimle...
Elimize carpiyorsunuz heryerde nasil bulamayalim.Merhaba hanımlar doğaya ve insana zarar vermeyen sağlıklı amway ürünleri kullanmak istiyor ve amway temsilcisı bulamıyorsanız. ...Bana ulasabilirsiniz...sevgilerimle...
Ne biçim üslubunuz var. Ortasına nokta koyunca hakaret etmiş olmuyor musunuz şimdi.Palavra safsata anlat desem içeriğini m..l gibi kalakalirsin. Hangi doğalından bahsediyorsun.
?Ne biçim üslubunuz var. Ortasına nokta koyunca hakaret etmiş olmuyor musunuz şimdi.
O ne biçim üslup ya.. her ne kadar yeri burası olmasada kadın bu tür ürünleri satarak para kazanıyor..Palavra safsata anlat desem içeriğini m..l gibi kalakalirsin. Hangi doğalından bahsediyorsun.
Ya hu size ne ben zaten yüz yüze sorduğum da aynen dediğim gibi kalakaldılar. Kusura bakmayın bu benim yorumum size ayak uyduracak değilim. Beğenmeyen görmezden gelsin.O ne biçim üslup ya.. her ne kadar yeri burası olmasada kadın bu tür ürünleri satarak para kazanıyor..
Haşa görmezden gelmek olur mu hiç kiblemek varken iyi günler...Ya hu size ne ben zaten yüz yüze sorduğum da aynen dediğim gibi kalakaldılar. Kusura bakmayın bu benim yorumum size ayak uyduracak değilim. Beğenmeyen görmezden gelsin.