Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selaam, hafta içi çok erken uyandığım için hafta sonu erken uyanmak gibi bir çabam olmuyordu. Ancak bu sabah kalktım miskinlik yapmadan koca bir bardak limonlu suyumu içtim, yürüyüşümü yaptım, geldim duşumu aldım şimdi eşimle kahvaltı için dışarı çıktık. Kahvaltıda da sağlıklı beslenmeye özen göstereceğim, protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edeceğim. Hepimiz için güzel bir gün olması dileği ile
Bugün de erken uyandım ancak o kadar yorgundum ki yürüyüşe çıkamadım onun yerine kahvaltıdan sonra pazar alışverişine gittim. Sevdiğim anlardan biri de pazar alışverişi yapmaktır. Tüm hafta yiyebileceğimiz sağlıklı birçok şey aldım. Pazardan geldim şimdi kendime güzel bir türk kahvesi yaptım; sonrasında haftalık yemeğimi yapmak için mutfağa gireceğim malum bütün hafta tempolu iş hayatı beni bekler
Bu haftayı sağlıklı beslenme haftası ilan ediyorum fastfood ve rafine şekerden uzak durduğum bir hafta olacak.
bebek tedavisi için eşimle doktora gitmeye başladık hormon testlerimin yapılması için regl olmayı bekliyorum, reglime çok az kaldı o yüzden bu süreçte de doğru ve sağlıklı beslenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tüm hafta vakit buldukça yediklerimi paylaşacağım. İş yerinde de sağlıklı beslenmeye özen göstereceğim. Modumuz motivasyonumuz yüksek çook güzel verimli bir hafta olması ümidi ile
Güne erken başladı 06:25’te alarmla uyandım. Malum İstanbul da yaşayınca hele de çalışıyorsanız hayat çok erken başlar (trafik yüzünden). Ama oldukça enerji doluyum. Uyandım ağız yüz temizliğimi yaptım balkonu açtım serin havayı içime çektim eşimle kendime işe götüreceğimiz kahvaltılarımızı hazırladım. Öğle yemeğimi dünden hazırlamıştım. Dopdolu bir haftaya hazırım
İşten geldikten sonra hafta sonundan hazırladığım yemeğimizi yedik sonra yarın öğlen için kendime hafif bi yemek hazırladım. Sonrasında hiç durmadan yürüyüşe koştum 5 bin adım attım böylece günlük 8 bin adım atmış oldum Yarın yine erken kalkmalı yoğun bir gün olacak enerjimizi kaybetmeden sağlıklı beslenmeye ve hareket etmeye devam