Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamüstüne doğru çıkabilirArkadaşlar dün 10.30 gibi sağlık ocağında hamilelik testi için kan verdim bugün saat 12.30 oldu ama daha çıkmadı normal mi diğer sonuçlar çıkmış beta yok
Arayıp sordum 14 çıktı çok erkenmiş zaten adetime daha 6 gün vardı haftaya kan verin yine dediBazı sonuçlar doktor sisteme bakmadan enabiza düşmüyor gidip görüşün oradan söylerler size benim öyle olmuştu çünkü
Betanız 14 se testiniz pozitiftir iki günde bir takip etmeniz gerekirArayıp sordum 14 çıktı çok erkenmiş zaten adetime daha 6 gün vardı haftaya kan verin yine dedi
Hayırlı olsun inşallah belirtiniz neler di ki kan verdinizArayıp sordum 14 çıktı çok erkenmiş zaten adetime daha 6 gün vardı haftaya kan verin yine dedi
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı yükselir değerinizArayıp sordum 14 çıktı çok erkenmiş zaten adetime daha 6 gün vardı haftaya kan verin yine dedi
Öyle ama çok başı ilerlemesini görmek için kan vermem gerekecek düzenliBetanız 14 se testiniz pozitiftir iki günde bir takip etmeniz gerekir
Belirliti yoktu açıkçası ama içimde his vardı daha adetime zaman olmasına rağmen test yaptım ve silik çizgi çıktı üç tanede bende gidip kan verdim ve beta 14 çok başı dendiHayırlı olsun inşallah belirtiniz neler di ki kan verdiniz
Evet pozitif ama düşük diye. Bir korkum işte bende inşallah yükselirBetanız 14 se testiniz pozitiftir iki günde bir takip etmeniz gerekir
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBelirliti yoktu açıkçası ama içimde his vardı daha adetime zaman olmasına rağmen test yaptım ve silik çizgi çıktı üç tanede bende gidip kan verdim ve beta 14 çok başı dendi![]()
Hayırlı olsun canım çok başında yakalanmış bir değer zaten sağlıkla gelsin inşallahArayıp sordum 14 çıktı çok erkenmiş zaten adetime daha 6 gün vardı haftaya kan verin yine dedi
Cnm varsa bile daha çok küçüktür iki üç haftalık falandır iki üç günde bir kan ver ama aynı yer ve saatte yükseliş varsa zaten belli olur iki katı artış olması gerekir hayırlısı olsun hakkınızdaÖyle ama çok başı ilerlemesini görmek için kan vermem gerekecek düzenli![]()
Öyle yapmaya çalışacağımCnm varsa bile daha çok küçüktür iki üç haftalık falandır iki üç günde bir kan ver ama aynı yer ve saatte yükseliş varsa zaten belli olur iki katı artış olması gerekir hayırlısı olsun hakkınızda
Yükselir hayırlısı ise stres yapmayınEvet pozitif ama düşük diye. Bir korkum işte bende inşallah yükselir
Maşallah ya inş güzel hayirla sonuçlanırBelirliti yoktu açıkçası ama içimde his vardı daha adetime zaman olmasına rağmen test yaptım ve silik çizgi çıktı üç tanede bende gidip kan verdim ve beta 14 çok başı dendi![]()
Yükselir hayırlısı ise stres yapmayı
Amin inşallahMaşallah ya inş güzel hayirla sonuçlanır