• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıksız Gebelik, lütfen…

pelin azizova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
73
11
3
27
6+6da doktor kontrolünde bebeğin gelişiminin durduğunu öğrendim. Aslında gelişiyor beta artıyor ama haftasıyla uyumlu değil. Doktor bi kaç gün zaman tanıyıp düşük yapmamı bekleyecek. Ya da kürtaj olacağımı söyledi. Bunu yaşayıp bebeği sağlıkla kucağına alan var mı?

Başka bir doktora daha danışın görünün bence bu tarz durumlarda acele etmek yada tek bir yerde kalmak doğru değil burda okudum böyle olup başka doktora gidince sağlıklı olduğunu öğrenenleri, umarım sağlıklıdır

6+6da doktor kontrolünde bebeğin gelişiminin durduğunu öğrendim. Aslında gelişiyor beta artıyor ama haftasıyla uyumlu değil. Doktor bi kaç gün zaman tanıyıp düşük yapmamı bekleyecek. Ya da kürtaj olacağımı söyledi. Bunu yaşayıp bebeği sağlıkla kucağına alan var mı?
banada haftam ile uyumlu olmadığını söyledi doktor 1 hafta sonra tekrar çağirdi kesen küçük dedi bende hem merak hem de tereddütle bekliyorum folik asit ve progrstsn verdi bana hafif lekelenmem vardı

tekrar kontrol etmeyecek mi ki?
vajinal baktı mi peki
kesin kürtaj mi dedi size
bana da dedi karından tekrar bakarız olmadı sonra vajinal bakarız dedi
sonra eget kese buyumemisse kürtaj kesin derim dedi :(
Benim betam çok yavaş artıyor haftama göre 5 6 gün geride normalde kalp atışı olması gerekiyor ana oluşmamış

Böyle bir durumda bir kaç doktora gitmek en iyisi. Bende 6+5 te kalp durması sonucu kaybettim 10 haftaliktim halbuki kalp atmıyor denmesine rağmen doktorun bir hafta daha verdi ne olur ne olmaz diye aradaki fark 4 hafta olmasına rağmen belki ben görmedim belki geriden geliyordur diyerek başka doktorlara da gittim sonuç aynı olunca kürtaj oldum. Ki sizin durumunuz daha yeni bu durumda bir kaç doktordan görüş almanız önemli yukarıda bir arkadaş yazmış doğru yazmış burada böyle olup başka doktorda halbuki herşeyin yolunda olduğunu öğrenen çok kişi var bu tarz durumlarda bir kaç doktor görüşü almak önemli

Böyle bir durumda bir kaç doktora gitmek en iyisi. Bende 6+5 te kalp durması sonucu kaybettim 10 haftaliktim halbuki kalp atmıyor denmesine rağmen doktorun bir hafta daha verdi ne olur ne olmaz diye aradaki fark 4 hafta olmasına rağmen belki ben görmedim belki geriden geliyordur diyerek başka doktorlara da gittim sonuç aynı olunca kürtaj oldum. Ki sizin durumunuz daha yeni bu durumda bir kaç doktordan görüş almanız önemli yukarıda bir arkadaş yazmış doğru yazmış burada böyle olup başka doktorda halbuki herşeyin yolunda olduğunu öğrenen çok kişi var bu tarz durumlarda bir kaç doktor görüşü almak önemli
Açıklamanız için teşekkür ederim 🥹
Benim beta değerim yavaş arttı 3100lerde ve 7 haftalık olmam lazım kese ver hala kanama yok ama beta az da olsa artışta düşmedi direk sağlıksız ümit yok alınacak ya da düşecek dedi :(

Açıklamanız için teşekkür ederim 🥹
Benim beta değerim yavaş arttı 3100lerde ve 7 haftalık olmam lazım kese ver hala kanama yok ama beta az da olsa artışta düşmedi direk sağlıksız ümit yok alınacak ya da düşecek dedi :(
Çok üzüldüm beta artışı önemli tabiki keseyi sonra bebeği ve kalp atışını görene kadar en önemli belirti onun sağlıklı artması ümitlendirmek istemem ama ümidiniz kırılsın da istemem siz yinede ya başka doktorada mı gözükseydim farklı olur muydu pişmanlığını yaşamamak için bir görüş daha alın içiniz rahat olsun sonuç ne olursa olsun ileride düşündüğünüz de en azından pişmanlığını yaşamayın

Back
X