Sağlıksız gebelik

Selmake1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
7
0
86
28
Merhabalar kızlar
8 aylık evliyim 8 aydır korunmadan geçen ay hamile kaldığımı öğrendim dün de düşük yapmaya başladım
Canımın acısını anlatmama gerek yok yaşayanlar çok iyi biliyorlar bunu
Alttan kese görmek için bakıldığında yumurtalıklarımda 3 tane yumurta olduğunu öğrendim
Sormak istediklerim şunlar
Hemen tekrar hamile kalabilir miyim ?
Yumurta olması iyi bir şey mi ?
Yaşayan bilen varsa tecrübelerinizi bilmek isterim yardımcı olursanız çok sevinirim ☹️

Canım şubatta hemen hemen aynı şeyleri yaşadım şubattan sonra da 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim tekrar o süre boyunca korunmadız ilişki yaşadık hep.
Hemen hamile kalıp kalmamanı bilmek için kanındaki beta sıfırlandıktan sonra tekrar bi doktora gidip ultrason ile yumurtalıklarını kontrol ettirmen lazım içeride bi parça veya çatlamamış yumurta olmaması gerekiyor zaten varsa ona göre ilaç veriyorlar sana 🙏🏻
Benim tam rahmim temizlenmemişti mesela o yüzden hemen hamile kalamadım ama genelde düşükten sonra rahmin temizlendiyse hemen peşi hamilelik diyorlar 🙏🏻
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻

Canım şubatta hemen hemen aynı şeyleri yaşadım şubattan sonra da 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim tekrar o süre boyunca korunmadız ilişki yaşadık hep.
Hemen hamile kalıp kalmamanı bilmek için kanındaki beta sıfırlandıktan sonra tekrar bi doktora gidip ultrason ile yumurtalıklarını kontrol ettirmen lazım içeride bi parça veya çatlamamış yumurta olmaması gerekiyor zaten varsa ona göre ilaç veriyorlar sana 🙏🏻
Benim tam rahmim temizlenmemişti mesela o yüzden hemen hamile kalamadım ama genelde düşükten sonra rahmin temizlendiyse hemen peşi hamilelik diyorlar 🙏🏻
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻
Ne zaman hamile kaldınız peki

Hamilelerin duası kabul olurmuş tüm dualarım seninle canım korkma kendiliğinden düşük yapıyorsan hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle

Back
X