• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıksız gebelik

Evet aynen haklısın ileri zamanlarda kaybedenler çok doğup 1 gun sonra ölenler vs. tabiki acısı daha büyük olur.Rabbim sinavimizi kolay geçirsin inşaallah. Sağol Allah razı olsun.Kusuruma bakma daha önce diger grupta yazmissan bile unutuyorum.Baska çocuğun varmi bu ilkmiydi yoksa

Anladım 😔araştırılmasını istemedin mi.Herhangi bir ilaç kullaniyormuydun . Bana ultrason görüntüsü bile vermiyor.Bende kendim karşılaştırmayı düşünüyordum.
Anladım 😔araştırılmasını istemedin mi.Herhangi bir ilaç kullaniyormuydun . Bana ultrason görüntüsü bile vermiyor.Bende kendim karşılaştırmayı düşünüyordum.
Hayır parol bile içmedim. İlk trimerserde olabileceğini kromozomal bozukluklar oldugunda böyle olduğunu söyledi. Sadece Demir multivitamin(folik asitli) alıyordum. Burada vitamin ve ilacları marketten alabiliyorsun. Acaba içtiğim Demir mi fazla geldi dedim ama değil baktım. Kansızlık vardı zaten. Gelmeden Demir yüklemesi yaptırmıştım tr de. O da 8 ay olmustur.

Ben kan sulandirici kullanıyorum progestan folikasit bu tür ilaçları kastetmiştim.İLK sağlıksız gebeligimde kan sulandirici kullanmadım bunda kullandım.megerse ondan değilmiş zaten engel olacak bir pihtilasmam yoktu ısrarım üzerine az bisey başladı doktorum .Halen ilaçları kullanıyorum biliyormusun bi ümit işte.Parol sorun olmuyor zaten de.Ben migren atagim oldu bir günde 2 parol içtim

Ben kan sulandirici kullanıyorum progestan folikasit bu tür ilaçları kastetmiştim.İLK sağlıksız gebeligimde kan sulandirici kullanmadım bunda kullandım.megerse ondan değilmiş zaten engel olacak bir pihtilasmam yoktu ısrarım üzerine az bisey başladı doktorum .Halen ilaçları kullanıyorum biliyormusun bi ümit işte.Parol sorun olmuyor zaten de.Ben migren atagim oldu bir günde 2 parol içtim
Bende de Migren atak oldu tansiyonum 15 en fırladı tansiyonum yok normalde sabrettim ağrıdan delirecektim ama içmedim. İlişkiden sonra kanama geldi. Ama ilk progesteron verdi aynı gün yani. Vajinal iki tane kullanınca kanama oldu. Hemen doktora gittim kabini duyduk yaşıyordu. Dinlen ağır kaldırma yürüme dedi. O gün bugün hep yattım. Dün de işte olanı söyledi baska doktordu ve hastane acaba makine doktor farkı olabilir mi ya daha atmaya başlamışsa

Hımm...Bende ilk gün içmedim 2.gün dayanamayıp içtim.Ne gördüde 2 fitil birden kullanmanı istemiş. Çarşamba kendi doktoruna mi gideceksin.Kendi doktoruna gidene kadar o ilaçları içme bence

Hımm...Bende ilk gün içmedim 2.gün dayanamayıp içtim.Ne gördüde 2 fitil birden kullanmanı istemiş. Çarşamba kendi doktoruna mi gideceksin.Kendi doktoruna gidene kadar o ilaçları içme bence
Progesteron ölçtü 16 çıktı.Takviye yazdı.

Back
X