Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam düşük yaptığında bir adet dönemi sonra korunmayı bırakmıştı.Hayırlı akşamlar arkadaşlar 6 haftalıkken sağlıksız gebelikten dolayı düşük yaptım ve benim sorum düşük yaptıktan kaç ay sonra tekrar gebe kalabilirim başına gelen varsa lütfen cevap yazabilir mi
İlk düşük müydü yaşadığinız ? Geçmiş olsun. Değilse eğer birtakım testleri yaptırıp öı tekrar hamile kaldınızMerhaba bende 9 hafta kalbi durduğu için bebegim kaybettim kurtaj oldum 1 yıl geçti tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım rabbim buma sağlık sıhhat versin insallah
Evet ilk düşüğüm hoca bı test demedi ama 1 ay korunun dedi ama 1 ay beklemeden tekrar hamile kalmak istesem aksi birşey olur mu acebaİlk düşük müydü yaşadığinız ? Geçmiş olsun. Değilse eğer birtakım testleri yaptırıp öı tekrar hamile kaldınız
Benim düşük değildi kürtaj di evet ilk di çoğu gebelikte yaşanan birşey dedi doktorumİlk düşük müydü yaşadığinız ? Geçmiş olsun. Değilse eğer birtakım testleri yaptırıp öı tekrar hamile kaldınız
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadım 1 adet geçti korunmuyoruz şuan korunmana gerek yok dedi doktorumHayırlı akşamlar arkadaşlar 6 haftalıkken sağlıksız gebelikten dolayı düşük yaptım ve benim sorum düşük yaptıktan kaç ay sonra tekrar gebe kalabilirim başına gelen varsa lütfen cevap yazabilir mi
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım aynı kaderi paylaşmışiz bende kürtaj olmadım normal düşük yaptım doktor 1 ay dedi ama 2 hafta sonra korunmayı bıraktım o kadar yer okudum yaşayanları okudum 1 ay beklemeden tekrar gebe kalanlar olmuşBende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadım 1 adet geçti korunmuyoruz şuan korunmana gerek yok dedi doktorum
Merhaba ilk gebeliğim benimde sagliksizdi düşükle sonuçlandı 3 ay korundum korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldimHayırlı akşamlar arkadaşlar 6 haftalıkken sağlıksız gebelikten dolayı düşük yaptım ve benim sorum düşük yaptıktan kaç ay sonra tekrar gebe kalabilirim başına gelen varsa lütfen cevap yazabilir mi
Baya beklemissiniz neden o kadar beklediniz ve neden geç oldu acebaMerhaba ilk gebeliğim benimde sagliksizdi düşükle sonuçlandı 3 ay korundum korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldim
Benim pskolojim alt üst olmuştu ilk adetten sonra deneyen çok ama ben kendimi toparlamak istedim . Bi sorun yoktu Allah 5 ay sonraya nasip etti :)Baya beklemissiniz neden o kadar beklediniz ve neden geç oldu aceba
Rabbim hayirlisini versin inşallah isteyen herkese nasip ederBenim pskolojim alt üst olmuştu ilk adetten sonra deneyen çok ama ben kendimi toparlamak istedim . Bi sorun yoktu Allah 5 ay sonraya nasip etti :)
Merhaba bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmak istemedim 37 gün oldu hala koyu renk geliyor sizin nasıl oldu kanama uzun sürdü müBende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadım 1 adet geçti korunmuyoruz şuan korunmana gerek yok dedi doktorum
Geç gördüm kusura bakmayın benim 10 11 gün sormuştu kanama başkada lekelenme olmadı kontrole gittiniz mi acaba belki parça kalmıştırMerhaba bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmak istemedim 37 gün oldu hala koyu renk geliyor sizin nasıl oldu kanama uzun sürdü mü
Kaç haftalığa kadar kendi düşer canımMerhaba bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmak istemedim 37 gün oldu hala koyu renk geliyor sizin nasıl oldu kanama uzun sürdü mü