Sağlıksız gebelikten düşük yaptım

Bus06

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2022
51
11
8
33
Hayırlı akşamlar arkadaşlar 6 haftalıkken sağlıksız gebelikten dolayı düşük yaptım ve benim sorum düşük yaptıktan kaç ay sonra tekrar gebe kalabilirim başına gelen varsa lütfen cevap yazabilir mi

Ablam düşük yaptığında bir adet dönemi sonra korunmayı bırakmıştı.

Merhaba bende 9 hafta kalbi durduğu için bebegim kaybettim kurtaj oldum 1 yıl geçti tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım rabbim buma sağlık sıhhat versin insallah

Merhaba bende 9 hafta kalbi durduğu için bebegim kaybettim kurtaj oldum 1 yıl geçti tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım rabbim buma sağlık sıhhat versin insallah
İlk düşük müydü yaşadığinız ? Geçmiş olsun. Değilse eğer birtakım testleri yaptırıp öı tekrar hamile kaldınız

İlk düşük müydü yaşadığinız ? Geçmiş olsun. Değilse eğer birtakım testleri yaptırıp öı tekrar hamile kaldınız
Evet ilk düşüğüm hoca bı test demedi ama 1 ay korunun dedi ama 1 ay beklemeden tekrar hamile kalmak istesem aksi birşey olur mu aceba

Benim düşük değildi kürtaj di evet ilk di çoğu gebelikte yaşanan birşey dedi doktorum

Bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadım 1 adet geçti korunmuyoruz şuan korunmana gerek yok dedi doktorum

Bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmadım 1 adet geçti korunmuyoruz şuan korunmana gerek yok dedi doktorum
Bende 6 haftalıkken düşük yaptım aynı kaderi paylaşmışiz bende kürtaj olmadım normal düşük yaptım doktor 1 ay dedi ama 2 hafta sonra korunmayı bıraktım o kadar yer okudum yaşayanları okudum 1 ay beklemeden tekrar gebe kalanlar olmuş

Merhaba ilk gebeliğim benimde sagliksizdi düşükle sonuçlandı 3 ay korundum korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldim

Baya beklemissiniz neden o kadar beklediniz ve neden geç oldu aceba
Benim pskolojim alt üst olmuştu ilk adetten sonra deneyen çok ama ben kendimi toparlamak istedim . Bi sorun yoktu Allah 5 ay sonraya nasip etti :)

Büyük pıhtı şekilde geldi ben 1 hafta da düşük yaptım içerisi temizlenmiş benim ama baya büyük pıhtı geliyor yumurta büyüklüğünde

Merhaba bende 6 haftalıkken düşük yaptım kürtaj olmak istemedim 37 gün oldu hala koyu renk geliyor sizin nasıl oldu kanama uzun sürdü mü
Geç gördüm kusura bakmayın benim 10 11 gün sormuştu kanama başkada lekelenme olmadı kontrole gittiniz mi acaba belki parça kalmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…