Sağlıksız kese olunca gebelik sona mı erer

zeysss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2024
14
2
1
33
Merhaba arkadaşlar bugün kontrol için doktora gittim kesenin 24 mm olduğunu 7+4 haftalık olduğunu ve kesenin sağlıksız göründüğünü söyledi kalp atisida duyulmuyor bir hafta öncesinde baska doktora gitmiştim kesenin 28 mm olduğunu söylemişti gebeliginde bu şekilde durumla karşılaşan oldu mu yoksa doktorların cihazlarından kaynaklı olabilir mi

Cihaz farkı oluyor ama zaten maksimum 8. Haftada kalp atışı duymak lazım karından vajinal baktirdiysaniz coktan duyulmasi lazim diyebiliriz

Cihaz farkı oluyor ama zaten maksimum 8. Haftada kalp atışı duymak lazım karından vajinal baktirdiysaniz coktan duyulmasi lazim diyebiliriz
Bir hafta önce gittiğim doktor 7 haftalık olduğunu söylemiştim bugün gittiğim doktorda 6 haftalık olabileceğini söyledi kesenin basik olduğunu muhtemelen boş gebelik ya da gelişmemiş embriyo var dedi sadece karından ultrasonla bakıldı kalp atisi duyulmuyor ama insan bir umut bekliyor malesef

Bir hafta önce gittiğim doktor 7 haftalık olduğunu söylemiştim bugün gittiğim doktorda 6 haftalık olabileceğini söyledi kesenin basik olduğunu muhtemelen boş gebelik ya da gelişmemiş embriyo var dedi sadece karından ultrasonla bakıldı kalp atisi duyulmuyor ama insan bir umut bekliyor malesef
Bir de vajinal bakilsaydi. Hurafelere inanmayin vajinal bakinca birsey olmaz.

Back
X