katre i matem Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2010 Mesajlar 627 Emoji Skoru 249 Puanlar 323 15 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katre i matem #1 arkadaşlar yumurta bakır sahanda mı daha lezzetli olur yoksa porselen sahanda mı?
B bebetas Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2010 Mesajlar 3.048 Emoji Skoru 2.221 Puanlar 248 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi katre i matem #2 ikisini de denedim, kesinlikle bakırdan yana kullanıyorum tercihimi.. porselende daha ziyade sebzeler iyi oluyor bence..
ikisini de denedim, kesinlikle bakırdan yana kullanıyorum tercihimi.. porselende daha ziyade sebzeler iyi oluyor bence..
katre i matem Guru Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2010 Mesajlar 627 Emoji Skoru 249 Puanlar 323 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi katre i matem #3 bebetas .!.: ikisini de denedim, kesinlikle bakırdan yana kullanıyorum tercihimi.. porselende daha ziyade sebzeler iyi oluyor bence.. Genişletmek için tıkla... seramik çatlıyormuş birde öyle mi?
bebetas .!.: ikisini de denedim, kesinlikle bakırdan yana kullanıyorum tercihimi.. porselende daha ziyade sebzeler iyi oluyor bence.. Genişletmek için tıkla... seramik çatlıyormuş birde öyle mi?
B bebetas Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2010 Mesajlar 3.048 Emoji Skoru 2.221 Puanlar 248 14 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi katre i matem #4 katre i matem .!.: seramik çatlıyormuş birde öyle mi? Genişletmek için tıkla... benimki çatlamadı, diğer markaları bilemeyeceğim ama
katre i matem .!.: seramik çatlıyormuş birde öyle mi? Genişletmek için tıkla... benimki çatlamadı, diğer markaları bilemeyeceğim ama