sahara1978 e burun tasarimi (Yakup Avsar)

sahara1978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
143
1
96
İsviçre
Merhaba Arkadaslar

Profilimde 2 resmimi koydum: biri simdiki halim (yani 1. ameliyatimdan sonra)
Diger resim ise revizyon icin düsündügüm Yakub beyin ön görüsmeye gittimde benim icin yaptigi tasarim. 24 Subatta Yakup beye ameliyat olucam. Ameliyattan 1 gün önce burnumla ilgili tasarimi detayli konusuyoruz, yani daha güzel ve yüzüme uygun bir tasarim yapilacak. Ancak yinede fikirlerinizi almak istiyorum. Cok kavisli burunlari dogal bulmuyorum, hatta cok hafif kavisli olupta burun sirtindaki kemigin hafif cikik olmasi bence cok alimli ve dogal duruyor..hafif kavisli tavsiyelrinizide bekliyorum ve göz önünde bulundurucam. Simdiden tesekkürler yerimseniben:dance:

Not: Resimlerim kötü niyet icin küllanilmadigi sürece herkese acik!

guzel olmus ama senın estetıge cok ıhtıyacın yokkı canım yaa emın mısın kemerın falan yokkı soyle bır ıslem var sannırm sadce burun ucunu kaldıryorlar havaya daha kolay bır ıslem bunu deneyebılırsın dıye dusunuyorummm

aa sımdı okudum da revızyon dusunuyormussun burnunun ucu neden dustu sonradan mı uzadı yoksa bastan oye mıydı ???

burun ucumun düstügünü burnum yillar sonra tamamen yerine oturduktan sonra farkettim..
Önden resmim yokki, ön kemik tamamen asimetrik resimlerde burun egri duruyo cok belli olyuor o zaman. Benimki sadece öyle burun ucu kaldirmaya bitmiyor, cünkü kikirdak ekiskligi var burun ucunda, ve benim burun ucum incedir, tombul degil yani ki bu isi dahada zorlastiriyor

hemm anlasılmıyor ozaman canım resımdenn inşallah istediğin gibi bir sonuc alırsın bu sefer ... ya bende cok korkmaya basladım sımdı benımde ılk amelıyatım oldu bı hafta kadar once dusermı acaba ne zaman anladın dustugunu? bıde kıme amelıyat olmustn kı???

güzel olmuş cnm burun sırtı felan da düzgünmüşş diye düşünüyodum kii revizyon demişsinnakannehir nekadar cok düşmüşş alla alla kime yaptırmıştın cnm? bizi de yeni ameliyatlılar olarak korku sardı şimdi

Hayir arkadaslar korkmayin simdi, doktorlar burun ucu düsmesi diye birsey yok diyorlar genelde…bu daha cok ameliyattan önce ne kadar kalkkik istiyorsan onu detayli konusacakmmissin. e ilk günlerde burun sis oldugunda istenilen kalkinlik tam olarak belli olmyuor, ama yillar sonra burun yerin eoturdugunda belki yeterince kalkdirilmamis oldugu gösteriliyor. Ben doktoruma fazla kladirmayin dogal bir burun istiyorum demistim, detayina ama girmemistim..sonucta böyle oldu..doktorda kendisi iyi ayarlayamamis bence..ilk doktorum önepten biriydi ankaradan..

Son düzenleme:
Ha birde birsey ekliyeyim, benim ilk doktorum sagolsun kendisi..burun ucu düsmesi degilde, neden burnumun dogal bir sekilde kalkkik olamdigini aciklayayim, ki zaten cogu ilk ameliyat geciren kisi bu nedenle revizyon oluyor: kus gagasi deformitesi:polly beak defosmitesi..burun sirtinda kemik düzeltilir incelitili, oyulur ama burun ucunda birsey yapilmaz, kikirdaklarda birdegisiklik yapilmamasi sonucu, böyle bir görüntü ortaya cikiyor…bu bir doktor hatasidir..doktor burun ucundaki kikirdagina sekillendirmesi lazim, yoksa ortaya benimki gibi yarim yamalak birsey cikiyor ortaya

tesekkür ederim..evet ben 1. de cok zorlandim, neler cektim bilemezsiniz, tüm bunlari yasammamak adina yakup beyin güvenli ellerine birakiyorum kendimi..

Tsarım çok güzel çok beğendim. Yakup Bey'in muayenehasinde çok hastasını ördüm, herkes çok mutluydu. Eminim sende çok mutlu olacaksın. Benimde param olsada o yapsa.

Bende cok begendim valla...cok güzel olmus...ve Insallah ameliyat sonrasida bukadar güzel olur...ki ben öyle olacagina inaniyorum...Insallah bende ona ameliyat olcam...basarilar sana canim

arkadaslar yorumlariniz beni cok mutlu etti, tasarimi begenmeniz cok olumlu bence. Ben sandimki dahacok kavis istersiniz simdi:-)) ama yüzüme tipik kaisli bir buru gitmiyor galiba..ameliyattan sonra tabiki resimlrimi ekliycem, ve zamanla görüez sonucu..

Hayir arkadaslar korkmayin simdi, doktorlar burun ucu düsmesi diye birsey yok diyorlar genelde…bu daha cok ameliyattan önce ne kadar kalkkik istiyorsan onu detayli konusacakmmissin. e ilk günlerde burun sis oldugunda istenilen kalkinlik tam olarak belli olmyuor, ama yillar sonra burun yerin eoturdugunda belki yeterince kalkdirilmamis oldugu gösteriliyor. Ben doktoruma fazla kladirmayin dogal bir burun istiyorum demistim, detayina ama girmemistim..sonucta böyle oldu..doktorda kendisi iyi ayarlayamamis bence..ilk doktorum önepten biriydi ankaradan..

canım onep demissn bende onep te olmayı düşünüorum ama sen böyle diiynce tereddüt ettim kime olmustun acaba ?ya da özelden yazabilirsn :)

Back
X