Sahi neydi sevmek .. ?

elicedogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
20
11
3
37
Ah biz kadınlar, ne de güzel seviyoruz ne de güzel baglaniyoruz. Sevdik mi bir adamı tamam ! Yüreğimizi açıyoruz en derine kadar. Safligimizi, temizligimizi herşeyimizi seriyoruz yollarına. En affedilmeyecek şeylere, en içimize oturan şeylere eyvallah ediyoruz. Yeter ki sevelim bir adamı yeter ki cigerimize kadar işlesin hayata eyvallah etmesini de biliyoruz ...

Adam gibi de sevilmek istiyoruz. Çok şey değil aslında istediğimiz ama erkeğin kimyası bir garip. Öyle ya sen seversin oda seni sever sonra... sonrası herkesin kendine göte masalı kimi mutlu sona biter kimi hüsran. Ne demiş şair; kavuşursak sevda olur kavuşamazsak masal...

Adam gibi de sevilmek istiyoruz. Çok şey değil aslında istediğimiz ama erkeğin kimyası bir garip. Öyle ya sen seversin oda seni sever sonra... sonrası herkesin kendine göte masalı kimi mutlu sona biter kimi hüsran. Ne demiş şair; kavuşursak sevda olur kavuşamazsak masal...
Bir adam hayata da baglayabiliyor, hayattan bağları kesebiliyor da ...

çok doğru noktalara parmak basmışsınız şu an sevgilisine kırgın ve sinirli bir insan olarak dertlendim gece gece :KK14::KK14:

kaderimize yön verebilirn miyiz? doğru sevim yapabilmenin kreterleri varmı peki? bay doğru nerede ve nasıl bulunur? ya da hayatımızdaki adam BAY DOĞRU mu? bu günki sohbet konumuz bu olsun mu?

inanmaktı sevmek..
en yalın halinde sığınıp teslim olmaktı..
sığındım.
en güvenilir limanımsın sen adam,
baktıkça doyamadığım..
her zerrene milyon kez aşık oldum,
yaşadığımız onca çatışmaya rağmen sana duyduğum sevgim hep arttı.
sanki cennet sığdırılmış sakallarına..
ve gözlerin;
aşkla bakan bir çift göz gelir geçer içimden..

Peki insanlar nasıl güvenip evlenebiliyorlar ben çok merak ediyorum. Bazı arkadaşlarımın düğün resimlerini filan görüyorum. Evlenmeye cesaret edebilecek kadar seviyorlar demekki.Bana sanki hep bitecekmiş gibi geliyor her aşk. Bilmiyorum bu konularda karamsarım galiba.:KK43:

Yeri gelip sevdiğinin annesi olmak ,arkadaşı ,sırdaşı,sevgilisi olmaktır. Onun tek bir gülüşüne içinin ısınmasıdır.Onu gördüğün görebildiğin yanında hissedebildiğin her an için Allah'a şükretmektir.Fazlasını istememektir. Karşılık beklememektir.Zira böyle bir sevgi aşmış bir sevgidir ve buna karşılık bulmak çok zordur. Neticede sevmek kendinden vazgeçip o olmaktır.

Back
X