- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi Minik kralice
-
Allah dert vermesin konu actigima pisman oldum inanin kotu kalpli biri deilim deli doluyum oyle biri olsam onu evime almam bazen aniden ofkeleniyorum sonra unutuyorum oylesine bugun canimi sıktı koltugumun ayni sini alacagini soyleyince konu Actim bundanda suan vicdan azabi cekiyorumYaa ben de şunu anlamıyorum,alsa ne olacak?Size özel mi üretiliyor bu aldıklarınız.Vallahi hiç kafa yorulmayacak şeyler bunlar,dert eksikliğiniz var sanırım.
Yurtdışı, gurbet, eş ailesi kayın görümce elti... Tipik koloni halinde yaşayan,hiç yabancı çevresi arkadaşı olmayan, sadece birbirilerine ziyarete giden gurbetçi familyası. Öyle değiliz demeyin çok gördüm bu gruptan. Dur tahmin edeyim, üstüne çalışmıyorsunuz ve bütün gününüz eş ailesiyle geçiyor.
Üç günlük dünya,salla gitsin gerçekten.Beni kimse taklit etmiyor kız,mutlu ol işteAllah dert vermesin konu actigima pisman oldum inanin kotu kalpli biri deilim deli doluyum oyle biri olsam onu evime almam bazen aniden ofkeleniyorum sonra unutuyorum oylesine bugun canimi sıktı koltugumun ayni sini alacagini soyleyince konu Actim bundanda suan vicdan azabi cekiyorum
Hmm aynen kendin soru sorup cevabinida vermişsin gordugun bildiginle kal aşkilopumYurtdışı, gurbet, eş ailesi kayın görümce elti... Tipik koloni halinde yaşayan,hiç yabancı çevresi arkadaşı olmayan, sadece birbirilerine ziyarete giden gurbetçi familyası. Öyle değiliz demeyin çok gördüm bu gruptan. Dur tahmin edeyim, üstüne çalışmıyorsunuz ve bütün gününüz eş ailesiyle geçiyor.
Pisman oldum inanin o yuzden aciklamayida sildim hayir kotu bir deil asla sadece herseye ozenir sahip olmak ister bende bazen inanilmaz sinir oluyorum sonra unutuyorum kapimida asla ona kapatmiyorum onu a sekil kabulendim buraya yazdim acaba varmi boyle birsey yasiyan belkide ben abartiyorumdur suan uyuyamiyorum cok uzuldum kendimi kotu hisettim acilcasiYa ben eltinizden kötü enerji almadım, fesat biri gibi gelmedi bana. He görüp alıyodur bir şey diyemem de boşverin herkes kendi hayatında mutlu olsun.
Her kıyafeti herkes farklı taşır hem,aynısı olsa ne olacak?
Sizden de kötü enerji almadım, esprili bir dille yazmışsınız zaten.
Üzülme bence çünkü insanlar seni tanımıyor.Pisman oldum inanin o yuzden aciklamayida sildim hayir kotu bir deil asla sadece herseye ozenir sahip olmak ister bende bazen inanilmaz sinir oluyorum sonra unutuyorum kapimida asla ona kapatmiyorum onu a sekil kabulendim buraya yazdim acaba varmi boyle birsey yasiyan belkide ben abartiyorumdur suan uyuyamiyorum cok uzuldum kendimi kotu hisettim acilcasi
Aslinda onu seviyorum deli oldugum kadar duygusalim annesinden uzakta diye kiyamiyorum yarin ona kucuk bir hediye alirim kendi kendimi af etmek icinÜzülme bence çünkü insanlar seni tanımıyor.
Ne niyetle açtığını çok tahmin edemeyebilirler. Sen kendini bildikten sonra sorun yok:) Eltiyle sorun yaşamayan mı var boşver.
Hem burası kk her şey unutulur
Annem de eltisiyle böyle hem şikayet eder hem onsuz yapamazAslinda onu seviyorum deli oldugum kadar duygusalim annesinden uzakta diye kiyamiyorum yarin ona kucuk bir hediye alirim kendi kendimi af etmek icin
Valla öyle geçen gün pentide iki paket dona 500 tl verdim içime oturdu. Süslü püslü de değil gayet basic slip yani.Pahali urunleri netten gosterip bak bundan aldim sundan aldim de surekli
O kendine alinca da "aa hayirli olsun ben alcaktim da sonradan iyi yorum goremedim vazgectim" dersin
Isin sakasi ne guzel her gordugunuzu alabiliyorsaniz maddi sorun yok demektir, millet burada don almak icin 2 3 kez dusunuyor siz orda eltiyle esya yarisi valla en son dert edilecek sey
Fircanizin resmini atacağım ..bu mu cevap verin ona göre yorum yapacağım.Lutfen yapmayin bir fincan begenirsin alirsin bir hirka begenirsin alirsin ama gidip tuvalet fircasuna kadar ayni almasin kocam bile rahatsiz oldu dusun
Lutfen yapmayin bir fincan begenirsin alirsin bir hirka begenirsin alirsin ama gidip tuvalet fircasuna kadar ayni almasin kocam bile rahatsiz oldu dusun
Ben kimseyle yaris halinde degilim canim bu konuyuda bosverelim kotulukten beslenmiyorum cok canımı sıkıyor bazen pismanda oldum inanin konu actigima burdada hayat cok kolay deil kağit kurek isi cok vergi cok elhamdullilah is vereniz maddi sikintimiz yok Türkiyede evet cidden cok zor rabbim herkesin yardimcisi olsunPahali urunleri netten gosterip bak bundan aldim sundan aldim de surekli
O kendine alinca da "aa hayirli olsun ben alcaktim da sonradan iyi yorum goremedim vazgectim" dersin
Isin sakasi ne guzel her gordugunuzu alabiliyorsaniz maddi sorun yok demektir, millet burada don almak icin 2 3 kez dusunuyor siz orda eltiyle esya yarisi valla en son dert edilecek sey
Komik miEki Görüntüle 3363820
Fircaniz bu mu
Valla don mon bi yana, biz abiyeyi anca kendimiz veya abimiz ablamiz evleniyorsa oyle aliyoruz millet oylesine abiye aliyor davetlerde giyerim diye, ustune eltim benden once giydi diye uzuluyor falanValla öyle geçen gün pentide iki paket dona 500 tl verdim içime oturdu. Süslü püslü de değil gayet basic slip yani.
Hayir gerçekten sordum.Komik mi
Ya bu kullanisli mi acaba hep karsima ciktiginda almak istedigim seyEki Görüntüle 3363820
Fircaniz bu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?