sahipleneceğim köpeğin cinsi nedir yada ne melezi anlayan var mı ?

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333

sizce hangi ırk veya hangi ırkların melezi?
çok sık uçak seyahati yaptığım için köpüşü de götürmem gereken zamanlar olacak uçakta da 8 kg sınırı var bagaja vermek istemiyorum. geçici yuvası 4 aylık olduğunu düşündüklerini söyledi tabi henüz bi veterinere götürmemiş.bu köpüş sizce en fazla ne kadar büyüyebilir? en fazla kaç kiloya çıkabilir? uçak sıkıntı olmasa safkan mı melez mi büyük mü küçük mü olması önemli değil ama bagaja vermek istemiyorum kuzumu.

Ortalama 18 aylık olana kadar büyürler. şuan ki kilosu kaç?
Veterinere götürseler anlar onlar diş yapısından
Meleze benziyor yorum yapamıyorum tam

Sanki biraz terrierlik var gibi.. Golden da var gibi.. Gibi gibi.. Bilemedim.

Bu fotoğraftaki goldenmış mesela, benzemiyorlar mı sizce de?

Ortalama 18 aylık olana kadar büyürler. şuan ki kilosu kaç?
Veterinere götürseler anlar onlar diş yapısından
Meleze benziyor yorum yapamıyorum tam
veterinere götürmemişler ama bakan kişi uzun zamandır köpek bakıyomuş sokak hayvanlarını sahiplendiriyomuş hep. daha büyür diyor. sanırım vazgeçicem bu bebişi sahiplenmekten. başka daha küçük bi Can sahiplenebilirim. büyümeyen

Sanki biraz terrierlik var gibi.. Golden da var gibi.. Gibi gibi.. Bilemedim.

Bu fotoğraftaki goldenmış mesela, benzemiyorlar mı sizce de?

senin attıgın evet cok benziyor. burunlara bak :)))
ama benim attıgım köpüş melez ama goldena pek benzetemiyorum. zaten vazgeçmek üzereyim bu köpekten başka bi köpek arayışındayım şuan. malesef.. büyük köpeğe bakabilecek evde yaşamıyorum hem de uçak seyahatlerinde büyükler sorun oluyor ne yazık ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…