- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sevmem ama kiskanim ve hiç sahiplenemem demesi bana çok ilginç geldi arkadaşları da onun ilişkilerinin bitme nedenini öyle açıklıyor açıkçası böyle bir insandan direk kacardim ama diğer yönleri çok cazipKıskanç insan sevmem,korkarım da...
Ya tabiki o başka bir mevzu ben de senin söylediğin gibi düşünüyorum burda sahiplenilmek Benim için deger gormek anlamındaSahiplenmek, sahiplenilmek bu kelimeler bir bana mi cirkin geliyor? Hayvanmiyiz biz? Kadini sahiplenmek ne?
Aynen bana da çok saçma bir kelime gibi geldi ama çocukta aynı cümleyi kullanınca yani ben kiskancimdir ama sahiplenemem deyince bende anlamlandiramadim ne demeye çalıştı o yüzden buraya konu açtım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum
1 milyar yıllık aidiyet duygusunu "biz hayvan miyiz"a bağladiniz ya, helalSahiplenmek, sahiplenilmek bu kelimeler bir bana mi cirkin geliyor? Hayvanmiyiz biz? Kadini sahiplenmek ne?
Gereksiz feminizme neYavru kedi tatli olmus, benim gozumun onune kendini it sanan kizlar geliyor
Sahiplenilmek ve kiskanilmak bana bir değil zaten benim için önemli olan karşılıklı değer vermek ama bu kelimeleri baya ustelediler ve bana da bu yüzden garip geldiKişiliği oturmamış, saçma sapan şeyler söyleyince cool olduğunu sanıyor işte.
Kıskançlık ya da sahiplenmek iyi özellikler değildir.
Sahiplenilmek ve kiskanilmak bana bir değil zaten benim için önemli olan karşılıklı değer vermek ama bu kelimeleri baya ustelediler ve bana da bu yüzden garip geldi
Niye sadece kadinlar erkege ait oluyor?1 milyar yıllık aidiyet duygusunu "biz hayvan miyiz"a bağladiniz ya, helal![]()
Oyle bir şey yok ki? Ben sevgilimi sahiplenirim, o beni sahiplenir. Siz bundan "ben evcil hayvan olduğum için sahiplenme ihtiyacı hissediyorum" gibi bir yorum yapamazsınız. Ruhsal aidiyet diye bir şey var, hatta dostoyevski "dünyadaki en zor his ait olmadığın yerde bulunma zorunluluğudur" falan demiş. Bu sözü okuyunca muhtemelen "o yer benim sahibim, baksana ait olmak falan demiş" diye dusuneceksiniz bu mantıkla. Lütfen bir kelimenin birden fazla anlamı olduğunu öğrenin artık, rica ediyorumNiye sadece kadinlar erkege ait oluyor?
Ben hiç kadın beni sahiplenmeli diyen erkek görmedim. Nedense hep kadinlara kullanilir. Sizin dediğiniz anlamda evet kötü bir şey yok. İkimiz farklı algılıyoruz bu kelimeyi)Oyle bir şey yok ki? Ben sevgilimi sahiplenirim, o beni sahiplenir. Siz bundan "ben evcil hayvan olduğum için sahiplenme ihtiyacı hissediyorum" gibi bir yorum yapamazsınız. Ruhsal aidiyet diye bir şey var, hatta dostoyevski "dünyadaki en zor his ait olmadığın yerde bulunma zorunluluğudur" falan demiş. Bu sözü okuyunca muhtemelen "o yer benim sahibim, baksana ait olmak falan demiş" diye dusuneceksiniz bu mantıkla. Lütfen bir kelimenin birden fazla anlamı olduğunu öğrenin artık, rica ediyorum
Hayır, aynı şeylerdir. Bir erkeğin böyle bir beklentisi olmaması normal ama bir kadın da eşini sahiplenir elbette. Sahiplenmek ve köle olmak ayrı şeyler, sahiplenilmek erkek için de kadın için de çok tatmin edici bir duygudur. Ayırt etmek gerekAit olmakla sahiplenilmek farklı şeyler. Ben hiç kadın beni sahiplenmeli diyen erkek görmedim. Nedense hep kadinlara kullanilir. Sizin dediğiniz anlamda evet kötü bir şey yok. İkimiz farklı algılıyoruz bu kelimeyi)