Hepinize merhabalar benim uzun zamandan beri dert yandığım muzdarip olduğum bir konu var oturduğum muhit ne yazık ki tabiri caizse kenar mahalle olarak adlandırılan sosyo ekonomik düzeyin en alt seviyede olduğu semtin nizamindan ötürü konut fiyatlarının ucuzluğu sebebiyle benim de kiracı olarak oturduğum bir semt. Komşularım sabahın erken saatlerinde çocuklarını dışarıya bırakıyorlar ve akşam olana dek içeri almıyorlar çoğunluk bu şekilde çocuklar soğukta akşama kadar üstlerinde mont dahi olmadan yalın ayak ordan oraya arabaların peşinde sürükleniyorlar bu bahsettiğim güruh yön bir tık iyi diyebilirim birde karşı binamda lütfen yanlış anlamayın asla yargılamak haddime değildir hayat kadınlarının yaşadığı bir ev var evde bir kaç kadın birde minik bir kız çocuğu var ben bu durumda bu çocuklar adına ne yapmalıyım nereye basvurabilirim yani devlet ilgilenmez mi bu çocuklarla anneleri evde ilgilenmiyor sokağa atıyorlar okul vs zaten yok başka ülkede olsa bir dakika bu çocukları bu sefalet içinde bırakmazlar ama malum burda pek kıymeti yok yine de basvurabilecegimiz bir yer yokmudur denetleme yapan siler ile konusacak