• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahipsiz köpeğe çarpma hakkında

puccaandgaru

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
1.187
629
323
okulumuzun nizamiyesinde bi servis şoförü sahipsiz bir köpeği kavis sanarak çarpmış ve köpek öldü. bunun bir cezası yokmu ne yapılmalı​

artık çarpılan hayvanlara tedaviyi trafik sigortası karşılıyor öncelikle bunu bi yaymak lazım millete ki kaçmasın vicdansızlar! artık yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü olayın üzerinden zaman geçmişse ve kaçtığına dair kanıtınız yoksa pek bir şey yok. çoğu kimsede duyarsız kalıyor zaten aamaan köpekle mi uğraşıcaz diye. ama böyle şeylere tanık olduğunuzda üstüne gidin şikayet etmekle tehdit edin o anda o hayvancağıza müdahale için hastaneye götürmesini sağlayın mutlaka kaldı ki artık hayvan ambulansları var onlar kaçsa bile siz mutlaka haber verebilrisiniz 153 ü çevirdiğinizde hayvan ambulansı bağlanıyor. böyle insanlara insan demek gelmiyor içimden:47:

nasıl bi vicdan var bu insanlarda anlamıyorum.hadi kazayla çarptın nasıl bırakır da gidersin o hayvan orda can çekişirken sen gece nasıl uyucaksın aklına gelmicekmi gelmio mu otobandan geçmek istemiyorum cansız yatan o hayvanları görünce günlerce aklımdan çıkmıo. dünyada sadece insanların yaşadığını sanan zihniyetlerden nefret ediyorum!!!

onlar zihniyetsiz bilinçsiz cahil vicdansız canlılar bence insan değiller! o ölüme terk ettikleri hayvanlar kadar sadık duygusal korumacı olamıyorlar,düşünsene köpek bi kediyi bi maymunu bile emzirebiliyorken bunlar kendi evlatlarını bile bırakıyor kaldı ki köpeklerimizi kedilerimize nasıl kıymasınlar insan görünümlü şeytanlar :47:

bizim yapabilceğimiz bişey yok mu artık kamerada çarpma görünmüyor ama sonuçta arabanın önünde çarptığının kanıtı var hasar yani​

kanıtlayabileceğini sanmıyorum canım üzerinden kaç gün geçti? sana tavsiyem bu konuda haykod (hayvanları koruma derneği) ordan detaylı bilgi alman çünkü orda ki gönüllüler bu konularda bir çok eylem yapıyorlar hukuksal işlemlerde de bi çok sonuca ulaşıyorlar bir dene istersen

Back
X