Sahipsiz yavru kediye bakamıyorum sanırım:(((

Göbek bağı durduğuna göre birkaç günlük ama doğar doğmaz annesinden ayrılsaydı muhtemelen ölmüş olurdu, demek ki az da olsa emmiş refleksleri henüz gelişmediği için yutamıyor bence çoook yavaşça ve normal emme pozisyonunda-karın üstü- ağzınaa damlatsanız belki böyle böyle öğrenir...
Bilmiyorum belki de hepsini denediniz zaten ama sakın vazgeçmeyin bence öğrenecek..

buda ne mama ne başka birşye buma imkanım yok..
kendi kedimin sahiplenmesi için çok uğraştım ama kabul etmiyor..
zorla yatırdım bir iki emzirsin belki kokusuna alışır diye ama nafile:((
şu an gözyaşlarıyla yazıyorum...çığlıklar içimi yakıyor
ve elimden gelen birşey yok...
şııngayı kabul etmiyor
evde pirinç unuyla mama yaptım süt dokunur diye..
ve sanırım mçğdesi bozuk kaka yapıyor sürekli...
bişeyde yemiyor
bğırıp duruyor sadece:((((
eşim biraz dışarda dursun diye ısrar ediyor..
annesi sesine gelir belki diyor
bilmiyorum
öyle zor ki durumum...
göz göre göre ölecek hayvan ya bişey yapamıyorum ben:(((

özel mesaja burda cevap veriim dedim.

benim bulduüum kedi de daha gözleri açılmamış minicikti toprak çamur içindeydi evin yanındaki inşaattan gelen seslere dayanamayıp gittim aldım geldim kediyi eve.çok zorluklar çektik biz de.annem hiç sevmez,o bile yardım etti benden çok ilgilendi.

netten çok araştırdım ben de,burdakilere sordum sağolsun yardımcı oldular.yaşayacağı varsa bi şekilde hayata tutunur kedicik(inşşş.)

çok çok üzgünüm şu an,yazık ne zor bilirim........:14:

ben de normal süt verdim suyla karıştırara.nette özel mama diyor evet ama bulamamıştım ben de.hatta bak hatırlıyorumşimdi, nasıl yapardım bilio musun kediyi avcuma sırtüstü yatırırdım. şırıngayı serçe parmağıma sıkar,kedinin de serçe parmaığı emmesini sağlardım- bi süre sonra böyle emmeye alıştı sürekli serçe parmağımı emerdi yavrum :50:

sonradan şırıngaya içmeye başladı alıştıkçça.sık sık poposunu sildim ıslak pamukla,çişini yaptığını farkedebiliosun zaten o sırada.

o kadar bağırması boşa değil sanırım,belli ki bir rahatsızlığı var.
elimden geldiği kadar sorularını cevaplamaya çalışıcam.inş.hayata döndürebiliriz bu miniği:31:

BAkın daha önce de duyduğum ama bugün veti aradığımda emin olduğum bir mesele var piyasadaki her süt keçi sütü de dahil, isahl yapar mideyi bozar... Ama şu an istisna bir durum var özel toz sütlerden alma imkanı yokmuş -umarım bir fırsatınız olur bu arada netten alma imkanınız da mı yok acaba- ve o kedinin yaşayabilmesi için süt kokusuna ihtiyacı var sütü yarı yarıya sulandırın belki bu şekilde içer... aklıma gelen herşeyi yazıyorum işteee...:50:

teşekkür edrim hepinize arkadaşlar..damla damla da vermeye çalıştım...
bide serçe parmağımla deneyim..
işin kötü tarafı eşim hiç destek değil:((
annesi onu bulur diye tutturuyo..
tek başıma çok zorlanıyorum..
akşam babası bırakalım dediğinde 2,5 yaşındaki oğlum bile yarım saat ağladı
bırakırsak ölür diye:(((
şu an eşim evde yok
gelince tekrar konuşucam..
benden gizzli kediyi bırakmasından korkuyorum..
yok hastalık geçer çoçuğundan dahamı önemli...
zaten yaşamaz sende ölür mutlaka diye pskolejik baskı yapıyor sürekli....
ah bi açsa gözlerini
ah bi bıraksa çığlık atmyı
eşimde anlayacak bakabileceğimi..
ama şu durumda ben bile inanmıyorum kendime:43:

Anlamıyorum ne kadar rahat zaten sende ölür diye yaa... Neyse lütfen vazgeçmeyin o bir kedi değil bir böcek bile olsa herşeyden önca """"can"""" ve unutmayın kurtardığınız minicik bir kalp olacak damla damla da olsa vazgeçmeyin lütfeeeennn...

BAkın daha önce de duyduğum ama bugün veti aradığımda emin olduğum bir mesele var piyasadaki her süt keçi sütü de dahil, isahl yapar mideyi bozar... Ama şu an istisna bir durum var özel toz sütlerden alma imkanı yokmuş -umarım bir fırsatınız olur bu arada netten alma imkanınız da mı yok acaba- ve o kedinin yaşayabilmesi için süt kokusuna ihtiyacı var sütü yarı yarıya sulandırın belki bu şekilde içer... aklıma gelen herşeyi yazıyorum işteee...:50:

biliyorum canım bnde deniyeceim herşeyi...
süt tozunu araştırayım bi
olmazsa hazırladığım mamaya biraz ilave ederim sulandırılmış inek sütü..
birgün buraya 2 aylık olmuş sağlıklı bir kedi resmi koyucam inşaallah:(((
ama tek başımayım işte tek başıma:((
ben erkek olsam bu ilçenin altını üstüne getirir veteriner bulurum belki..
gerekirse ile giderim....ama ev hanımıyım bakmam gerekn bi oğlum var....
imkanlarım kısıtlı....elimden gelenleri yapmaktan başka çarem yok

bn şimdi çıkıyorum eşim gelmeden
yavruyu beslemeyi tekrar denicem
herkeze teşekkür ederim..
her mesaj omzumu sıvazlayan bir el kadar yüreğimi ferahlattı inanın

biliyorum canım bnde deniyeceim herşeyi...
süt tozunu araştırayım bi
olmazsa hazırladığım mamaya biraz ilave ederim sulandırılmış inek sütü..
birgün buraya 2 aylık olmuş sağlıklı bir kedi resmi koyucam inşaallah:(((
ama tek başımayım işte tek başıma:((
ben erkek olsam bu ilçenin altını üstüne getirir veteriner bulurum belki..
gerekirse ile giderim....ama ev hanımıyım bakmam gerekn bi oğlum var....
imkanlarım kısıtlı....elimden gelenleri yapmaktan başka çarem yok

Zaten yapıyorsunuz bir de küçük oğlunuz varmış, tozun linkini attım size özelden... Ama lütfen bir fırsat bulursanız mesela oğlunuzu emanet edecek biri vs lütfen veterinere gidin, belki zavallımın başka bir sıkıntısı vardır... Bu arada sakın yıkamayın aklıma geldi söylemek istedim...

inek sütünü sulandırarak vermen lazım, bi şekilde ağzına akıt, inşallah yutar:50:

İNANIN, inanç en büyük ilaçtır...

ağzına sağlık, çok doğru söyledin,senin sevgin inancın onun hayatta kalmasını sağlayacaktır buna eminim.

sadece biraz daha sabır,eşinden de biraz daha anlayışlı sabırlı olmasını iste mümkünse.

serçe parmak olayını merakla bekliyorum umarım işe yararr:31::31:

İnek sütünü sulandırın Ve çok az miktarda margarin koyun içine kabız olmaması için. Yorumları okumadım ama şırıngadan içemiyorsa pamukla ağzına damlatmayı deneyebilirsiniz. Umarım kurtulur bebecik iyi haberlerinizi alırız

diğer yavruları emzirmyeide bırakma üzere kedim...
2 aylık olacaklar nerdeyse
yanımda hiç emzirmiyor bile...
hem diğer yavrular zarar vermezmi....kocaman oldular bunun yanında..
bide dediğim gibi aşırı ses yapıyor..
ev sahibinin kapıya gelmesinden korkuyorum
ama dediğinizi denemeye çalışıcam...

Diğer yavrular sütten kesilme dönemindeyse almaz anne kedi sahiplenmez.Dışarı bırakırsanız kesin ölür.Tek çare sizin büyütmeniz.Aslında karnı doysa ve ısınsa bağırmayı kesecektir.Annesiz yavru kedi büyütmek çok zor ama şuan hayatta kalabilmek için tek şansı sizsiniz.

Veterinerlerde yavru kediler için süt ve biberon satılıyor.İmkanınız varsa alın.Yoksada éCZANEDEN BİR GÖZ DAMLASI AIP ŞİŞESİNİ BOŞALDIP GÜZELCE YIKADIKTAN SONRA BİBERON OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ.Süt olarakta normal süt verirsiniz.İnşallah yaşatabilirsiniz.Keşke etrafta başka bir yeni doğum yapmış anne kedi olsaydı sahiplenebilirdi.

kızlar inş. iyiye gidiyoruz..
yvruyu elime yatırım şırınganın 2,3 santimlşk mesafesi kadar bişeyler içirmeyi başardım sanırım..
ama binnazla bin çığlıkla..şimdi kutuda uyuyor çok şükür....
mutluluktan ağlayabilirim..dua edin lütfennnn birgün koşmasını yürümesini okadar istiyorumki..
ve beni mutlu eden hatta çok mutlu eden bir haber daha
eşim ikna oldu...elimden geleni yapıcam yaşaması için ve o karışmayacak..
gerekirse biberonda alacaka mamada..
rabbime çok şükür..
eşim ve sizler yanımdayken çok daha güçlüyüm güçlü hissediyorum...
buraya gelişmeleri yazarım...
herkeze tekrar ve tekrar çok teşekkür ederim..

pamuk ve burun damlasını yazdım bi kenara
ikisinide denicem inş...
veteriner imkanım yok...
tek şansı benim malesef..
elimden geleni yapıyorum ve yapıcam...

alishia beslediğin kedi sağlıklı bir şekilde büyüdümü canım
yaşıyormu şuan
1 ay geçse gerisi olacak da..
nasıl geçecek korkuyorum:((

Son düzenleme:
ayy kıyamam njasıl içim acıdıı canım yaa inş. süt içmeye başlar da siz de rahatlarsınız. Uyuyormuş ne güzel gelişme var demekki.. eşiniz iyi ikna olmuş olmasa bile ben olsam asla bırakmam o kediyi. zavallıcıkk o da bebek :emir_bebek:

kızlar inş. iyiye gidiyoruz..
yvruyu elime yatırım şırınganın 2,3 santimlşk mesafesi kadar bişeyler içirmeyi başardım sanırım..
ama binnazla bin çığlıkla..şimdi kutuda uyuyor çok şükür....
mutluluktan ağlayabilirim..dua edin lütfennnn birgün koşmasını yürümesini okadar istiyorumki..
ve beni mutlu eden hatta çok mutlu eden bir haber daha
eşim ikna oldu...elimden geleni yapıcam yaşaması için ve o karışmayacak..
gerekirse biberonda alacaka mamada..
rabbime çok şükür..
eşim ve sizler yanımdayken çok daha güçlüyüm güçlü hissediyorum...
buraya gelişmeleri yazarım...
herkeze tekrar ve tekrar çok teşekkür ederim..

pamuk ve burun damlasını yazdım bi kenara
ikisinide denicem inş...
veteriner imkanım yok...
tek şansı benim malesef..
elimden geleni yapıyorum ve yapıcam...

ay Allahım anne olmak böyle bişey işte..çocuğunuzun da "anne dışarı bırakmayalım ölür " demesi çok hoşuma gitti hayvansever bir çocuk yetiştirmeniz çok güze..inş. iyilerşir kedicik ya :(

yavru bu saate kadar uyudu
birkez beslemyi denedim..
çok çok az verebildim sanırım...
kapı gıcırdasa içim kalkıyor artık:)
yavru sanıyorum her sesi...

Back
X