Sahipsiz yavru kediye bakamıyorum sanırım:(((

kızlar yavruyu doyurduktan sonra
poposunu siliyorum ve hemen kaka çiş yapıyor
bu doyduğuna işarettit değilmi....
dünkü kadr bağırmıyor bugün...
inş. kurtrırız...
nasıl büyüyecek inanamıyorum ben ya
hiç abartmıyorum fare kadar bişey:(

Ay güzelimm benimm :) evet iyiye işaret bence doyuyo karnı demekki sesi çıkmadığına göre zaten miniciktir onun kaynışıı :9: çok tebrik ediyorum sizii ayrıca alkışlıyorum :42::46::46::46:

İlk işim bu konuya bakmak oldu yaa inanın gözlerim doldu uyuması ve az da olsa içmesi çok iyi yaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Çok iyi bir insansınız bugün bu haberle çok mutlu oldum:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

eşinin kabul etmesine çok sevindim.İnşasllah büyüteceksin zorda olsa imkansız değil.Benim kedimide ben aynı şekilde büyütttüm.İlk zamanları bebekten farksız sürekli ağlıyor acıkıyor sana muhtaç ilk bir ay zorluğu olur.Ayakları tututpta evin içinde gezinme zamanı geldiğinde hemen küçük bir kaba kum koy ve ara ara kuma koy kediciği yavrular çok çabuk alışıyor bir kez tesadüfen kuma yapsa sonra gerisi geliyor.Ama şuan kum için erken bir ayı dolsun koyarsın.

Şuan biberonla besleyip ısınma imkanını ağlarsan çabucak büyür inşallah.Ama tuvaletini kendisi yapamaz.Ilık suyla hafif nemlendirilmiş bir pamukla karnını silersen tuvaletini yapar.Ama çok ıslak olmasın üşütür ishal olur.Ilık ve çok az nemli olmalı.Yatağının içine sıcak su torbası koyarsan iyi olur bir beze sararsın hem patlama ihtimale karşı hemde çok sıcak olmaması için beze sarıp öyle koyarsın altına mışıl mışıl uyur.

kızlar yavruyu doyurduktan sonra
poposunu siliyorum ve hemen kaka çiş yapıyor
bu doyduğuna işarettit değilmi....
dünkü kadr bağırmıyor bugün...
inş. kurtrırız...
nasıl büyüyecek inanamıyorum ben ya
hiç abartmıyorum fare kadar bişey:(

bir canı hayata tutundurdun snur42..kendi çocuğun gibi uğraştın, bunu her "anne" yapmıyor malesef.. Allah senden razı olsun.. inş. kedicik de kendini toparlar..dediğin gibi hakikaten çok küçük oluyorlarmış ben de nette şöyle bi resim gördüm..böyle birşey heralde

scaled.php

bir canı hayata tutundurdun snur42..kendi çocuğun gibi uğraştın, bunu her "anne" yapmıyor malesef.. Allah senden razı olsun.. inş. kedicik de kendini toparlar..dediğin gibi hakikaten çok küçük oluyorlarmış ben de nette şöyle bi resim gördüm..böyle birşey heralde

scaled.php

evet canım ama benim yavru daha küçük bundan..
okadar masumki:((
hayvan seviyorum demek okadar kolaymış ki
önemli olan ihtiyacı olan bir hayvanı sevebilmekmiş..
nasılda çabuk büyüyorlar dediğimiz kedi yavruları
aslında nasılda zor büyüyormuş sahipsiz olunca...
ben bunu çok iyi anladım..
hayvan sevmek dilde kolay sadece..
yoksa çok fedakarlık istiyormuş meğer..
rüyalarımda sürekli yavruyla uğraşıyorum..
gözlerini açmasını sabırsızlıkla bekliyorum..
eşim bugün araştıracaktı veteriner falan..
eczaneden burun damlası alacak biberon niyetine
ve şunu anlaımki
benim kedi nerden bulup geldiyse yavruyu
beni öyle iyi tanımış ki..
kendisinin bakmadığı bir yavruyu benim geri çeviremeyeceğimi öğretmişler sanki ona...
okadar sokak varken benim balkonumun seçilmesi tesadüf olamaz heralde...

Ay güzelimm benimm :) evet iyiye işaret bence doyuyo karnı demekki sesi çıkmadığına göre zaten miniciktir onun kaynışıı :9: çok tebrik ediyorum sizii ayrıca alkışlıyorum :42::46::46::46:

İlk işim bu konuya bakmak oldu yaa inanın gözlerim doldu uyuması ve az da olsa içmesi çok iyi yaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Çok iyi bir insansınız bugün bu haberle çok mutlu oldum:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

eşinin kabul etmesine çok sevindim.İnşasllah büyüteceksin zorda olsa imkansız değil.Benim kedimide ben aynı şekilde büyütttüm.İlk zamanları bebekten farksız sürekli ağlıyor acıkıyor sana muhtaç ilk bir ay zorluğu olur.Ayakları tututpta evin içinde gezinme zamanı geldiğinde hemen küçük bir kaba kum koy ve ara ara kuma koy kediciği yavrular çok çabuk alışıyor bir kez tesadüfen kuma yapsa sonra gerisi geliyor.Ama şuan kum için erken bir ayı dolsun koyarsın.

Şuan biberonla besleyip ısınma imkanını ağlarsan çabucak büyür inşallah.Ama tuvaletini kendisi yapamaz.Ilık suyla hafif nemlendirilmiş bir pamukla karnını silersen tuvaletini yapar.Ama çok ıslak olmasın üşütür ishal olur.Ilık ve çok az nemli olmalı.Yatağının içine sıcak su torbası koyarsan iyi olur bir beze sararsın hem patlama ihtimale karşı hemde çok sıcak olmaması için beze sarıp öyle koyarsın altına mışıl mışıl uyur.

herkeze teşekkür ederim..
kendimi güçsüz hissedince bu sayfayı açıyorum hemen..
desteğiniz gücüme güç katıyor.....
eğer bu yavru yaşayacaksa şu an nefes alıyorsa
bunda sadece benim değil hepinizin emeği var emin olun.....

kızlar kediyi kutuya koysam 3,4saatlik bir yolculukta ölürmü acaba
biraz önce arkadaşımla konuştum kedisi yeni doğum yapmış
onlarında gzöleri açılmdı daha diyor
muhtemelen gün farkı vardır en fazla
yakın olsan hemen alırdım anne kabul ederdi diyor..
bir otabüsle ayarlayıp arkadaşıma göndersem yolda ölürmü acaba..
tabi bunu yapabilecek bir şöför ve muavin varmıdır ki
yol boyu bağırırsa yolcular şikayet eder değilmi
burdan bi otabüse versem 1,5 saatlik bi yola çıkacak..
vardığı yerden verdiğim şöfer başak bir otobüse aktaracak
yarım saat belki 1 saat gibi bekler garajda
o otobüste 45 dk kadar gidecek ve arkadaşımın bulunduğu yere varacak..
offff imkansızmı acaba..
benim götürmem imkansız
daha önce hiç gitmedim arkadaşa ve eşim izin vermez....
sizce yolda yaşayamazmı...
hadi yaşadı bide anne kabul etmezse yazık çektiği sıkıntı yanına kalır hayvanın

offff imkansızmı acaba..
benim götürmem imkansız

Bence yapmayın kabel etmezse kaldıramaz... Hem o yolda arabada çok zor yaaa.. Şöförlerde kabul etmez ki zavallıyı... Eğer içmeye başladıysa vermeyn derim sizin kadar iyi bakamayacağını hissettim nedense...

Bence yapmayın kabel etmezse kaldıramaz... Hem o yolda arabada çok zor yaaa.. Şöförlerde kabul etmez ki zavallıyı... Eğer içmeye başladıysa vermeyn derim sizin kadar iyi bakamayacağını hissettim nedense...

ne biliyim ya.
okadar ihtiyacı varki bi anneye..
acabamıki dedim...
dediğin gibi kaldıramaz yavru sanırım:(

offff imkansızmı acaba..
benim götürmem imkansız

bence de verme canım :((

kızlar kedi iyimi kötümü bnde tam anlyamıyorum..
dediğim gibi çok minik ve annesi olmadan büyürmü yaşarmı çok terettütlüyüm:(
ama dnkü gibi ağlamıyor sanırım..
aradabi bağırmasıda çok normal sanırım..
kutuya her yaklaştığımda basıyor çığlığı...
nasıl hissediyor nasıl farkediyor ona gittiğimi anlamış değilm..
biraz önce bir süre avucumda karnıma bastırdım...
çok mutlu oldu sesi kesildi hemen..
kendi kedimle konuştum..
ne olur kızım sana çok ihtiyacı var dedim..
kokladı kokladı gittti yine:((
mamayı pirinç unundan çok az süt karıştırarak yapıyorum..
burun damlasıyla damlatıyorum azğzına ama çok az gidiyor miğdesine
çoğunu çıkarıyor..
doyurunca poposunu siliyorum çiş mutlaka yapıyor..
3 kezde kaka yaptı..ama ishal gibi geldi sanki bilmiyorum:((
karnı douyormu doymuyormu bilemiyorum hiç..
şuan yeni doyurdum..kutusuna koydum birşeylere sardım uyuyor galiba sesi yok..
farkettiğim birşeyde haraketleri dahaa yavaş sanki...
gelişimi durdumu acaba...
bnim hazıladığım mamalar yetecekmi onu yaşatmya(:(
süt tozunu almaya çalışıcam...
elimden gelenler sadece bu kadar malesef..
diğer yavruları içim burkuluyor..
bu minik onlar kadar sağlıklı olacakmı
yürüyecekmi koşacakmı oynayacakmı...eşime
yoksa?????
işte böyle...yine yazarım buraya....
bu arada akşam eşime yavru nasıl büyüyecek diye dertleşirken
oğlumun cevabı yüreğimi frahlattı..
anne ona mama veririz yer yer büyür....
inşaallah minik kuzum haklı çıkar..
yer yer büyür minik kedi....

İshal olmasının sebebi eğer inek sütü verdiyseniz odur mutlaka sulandırın ermek zorunda kalırsanız da... Eğer karnı sert ve şişse yani ayakları olan bir top görünümdeyse:) doymuş demektir:) Ben büyüyeceğine inanıyorum bu arada şeyi merak ettim acaba siz kucağınıza aldığınızda susuyor mu...

alishia beslediğin kedi sağlıklı bir şekilde büyüdümü canım
yaşıyormu şuan
1 ay geçse gerisi olacak da..
nasıl geçecek korkuyorum:((

kusura bakma cnm bugün ancak bu saatte girebildim ilk işim buraya bakmak oldu çok merak ediodum miniği, ama iyi haberlerini aldım çok sevindim bi kere alıştıysa devamı gelir.doyuodur o merak etme sen.bence yollama da,kabul edeceklerni sanmıyorum şöför ve muavinin.yazık olur...
sen artık az çok alışmışsın o da sana alışmış belli ki,hem eşin de hazır ikna olmuşken sen bu işin üstesinden gelirsin cnm.

benim bulduğum kedi daha gözleri kapalıydı o zaman baya büyüttük biz onu 5 aylık falan oldu.evli değildim o zaman,annemlerin evindeydim.aşırı yaramaz bi ked olmaya başlamıştı.annem ne yazık ki istemedi o yüzden.bi restaurantın yanına bıraktık geldik mecburen :50:ama koca adam ettim yavrumu:31:

bak fotoğraflarını buldum telefonumdan ekliyorum.burda biraz büyümüş hali tabi. böyle uğraşırdık biz miniğimle sabah akşam. $07092010487.webp $05092010484.webp $Fotoğraf0314.webp

kusura bakma cnm bugün ancak bu saatte girebildim ilk işim buraya bakmak oldu çok merak ediodum miniği, ama iyi haberlerini aldım çok sevindim bi kere alıştıysa devamı gelir.doyuodur o merak etme sen.bence yollama da,kabul edeceklerni sanmıyorum şöför ve muavinin.yazık olur...
sen artık az çok alışmışsın o da sana alışmış belli ki,hem eşin de hazır ikna olmuşken sen bu işin üstesinden gelirsin cnm.

benim bulduğum kedi daha gözleri kapalıydı o zaman baya büyüttük biz onu 5 aylık falan oldu.evli değildim o zaman,annemlerin evindeydim.aşırı yaramaz bi ked olmaya başlamıştı.annem ne yazık ki istemedi o yüzden.bi restaurantın yanına bıraktık geldik mecburen :50:ama koca adam ettim yavrumu:31:

bak fotoğraflarını buldum telefonumdan ekliyorum.burda biraz büyümüş hali tabi. böyle uğraşırdık biz miniğimle sabah akşam.Eki Görüntüle 479628 Eki Görüntüle 479627 Eki Görüntüle 479629

keşke bi sahip arasaydınız önce, belki onu sahiplenecek biri çıkardı..umarım sağlıklıdır şuan..

İshal olmasının sebebi eğer inek sütü verdiyseniz odur mutlaka sulandırın ermek zorunda kalırsanız da... Eğer karnı sert ve şişse yani ayakları olan bir top görünümdeyse:) doymuş demektir:) Ben büyüyeceğine inanıyorum bu arada şeyi merak ettim acaba siz kucağınıza aldığınızda susuyor mu...

inşaallah canım büyür ya://
evet avcuma alıp koynuma bastırınca rahatlıyor sanki...
bir süre hiç ses çıkarmıyor...
bu arada karnı sert sayılır doyuyor sanırım:)

bak fotoğraflarını buldum telefonumdan ekliyorum.burda biraz büyümüş hali tabi. böyle uğraşırdık biz miniğimle sabah akşam.Eki Görüntüle 479628 Eki Görüntüle 479627 Eki Görüntüle 479629

ayyy çok şeker..benimki bukadar büyürmü acaba ya
2 aylık olursa şükür namazı kılacam zaten.....
o zaman bana ihtiyacı olmadan karnını doyurmayı öğrenecek demektir
diğer yavrular her şeyden yemeye başladılar bile...

keşke bi sahip arasaydınız önce, belki onu sahiplenecek biri çıkardı..umarım sağlıklıdır şuan..
tabii ki ardık bir iki kişiye verdik hatta onlar da ne yazık ki bize geri verdiler bikaç gün içinde.inanılmaz yaramazlaşmıştı çünkü.bazıları çok uslu olur ya,bunun doğasnda varmış yaramaz olmak:1:neyse işte bana kalsa ben bırakmazdım ama ne yazık ki annem de babam da öyle söyleyince yapacak bi şeyim kalmamıştı.
inşaallah canım büyür ya://
evet avcuma alıp koynuma bastırınca rahatlıyor sanki...
bir süre hiç ses çıkarmıyor...
bu arada karnı sert sayılır doyuyor sanırım:)

ayyy çok şeker..benimki bukadar büyürmü acaba ya
2 aylık olursa şükür namazı kılacam zaten.....
o zaman bana ihtiyacı olmadan karnını doyurmayı öğrenecek demektir
diğer yavrular her şeyden yemeye başladılar bile...

büyür cnm tabii ki ben eminim.sen çok ii bakıosun ona elinden geleni yapıosun.

bugün nasıl var mı yine bi gelişme?

yavru kaka ve çişini oldukça sık yapıyor
bu azda olsa doyduğuna işarettir değilmi
bide bugün dünkünden çok bağırıyor
bugün su verdim biraz...
umutsuzda değilim umutluda:///
kendi kedimin yanına koymayı denedim tekrar ama bnim kedi yanıda asla durmuyor hatta yavruru görünce kaçıyor..
diğer yavrular yanına koydum..onlara saldırıp meme arıyor kuzum....
öyle üzülüyorumki..
okadr ihtiyacı varki anneye:((
komşulara sordum yeni doğmuş yapmış bir kedi varmı bahçenizde diye..
millet acayip acayip bakıyor..
kimse yok memlekette masum bi cana can katacak..
bu daha yaralıyor beni.....
bir bebek gibi inlemesini dinlemek öyle zorki....
dua edin lütfen......

kedinin durumu nasıl ben çok kedi büyüttüm yardımcı olabilirim isterseniz öyle sokakta yaralı falan görüncede alıp iyileştiririm salarım hep çok kedim oldu bu nedenle görünce kıyamıyorum.

kedinin durumu nasıl ben çok kedi büyüttüm yardımcı olabilirim isterseniz öyle sokakta yaralı falan görüncede alıp iyileştiririm salarım hep çok kedim oldu bu nedenle görünce kıyamıyorum.

sanırım iyi...
bugün bol bol uyuyor..
mamsını içiyor zorda olsa.
çişini yapıyor...
karnı doyduğuna yada güvende hisssettiğine işaret olmalıki mırmır yapmaya başladı bugün
bide bugün uyuyuşu okadar şirindi ki..
kutuyu açtığımda sırt üstü ytmış patilerini yüzüne getirmiş uyuyordu..azcık dursa foto çekecektim ama hemen kalktı yaramaz ....
haa bide bugün saağ gözü iğne ucu kadar açıldı ve sulandı biraz..
sanırım 2,3 güne açılacak gözleri

Back
X