Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılaşmışlar dert yanmış eşime.eşi şiddet var diye nafaka istemiş.500 lira tedbir nafakası bağlanmış mahkemeye kadar.eşime şiddet kavga gürültü duydunmu demiş benimkide yok abi demişBu kararı eşinize bıraksanız daha iyi olur sanki.
Komşunuz şahit yazdırmadan önce mutlaka sormuştur eşinize, o da kabul etmiş ki ismi orda geçiyor.
Kağıtta gelmeyecekseniz mazeret bildirin yazıyorBenim de eşimin haberi olmadan şahit yazdırmışlardı bir davaya fakat eşim gitmedi bir sorun da olmadı.
Üç ay kadar evli kaldılar.şiddet kavga vs duymadık ancak çok güvendiğim üç komşum psikolojik şiddet hakaret vs vardı diyolar.eşim ben bişey duymadım derim en fazla diyor.ya kadın haklıysa ki adam hakkatten sorunlu bi tipÇok cetrefilli durumlar mı var. Niye istemiyosunuz. Başına iş mi gelir. N'olucak yani
Mazeretsiz bilemedim bendegitmezse sorun olmaz diye biliyorum.
Evet yoksa zorla gelip alınır da yazıyor biz mazeret bildirmedik. Bir şey de olmadı.Karşılaşmışlar dert yanmış eşime.eşi şiddet var diye nafaka istemiş.500 lira tedbir nafakası bağlanmış mahkemeye kadar.eşime şiddet kavga gürültü duydunmu demiş benimkide yok abi demiş
Kağıtta gelmeyecekseniz mazeret bildirin yazıyor
Üç ay kadar evli kaldılar.şiddet kavga vs duymadık ancak çok güvendiğim üç komşum psikolojik şiddet hakaret vs vardı diyolar.eşim ben bişey duymadım derim en fazla diyor.ya kadın haklıysa ki adam hakkatten sorunlu bi tip
Mazeretsiz bilemedim bende
Sevmediğim şeyler.yani şahit olmadığın bişeye şahitlik yapmak gibi bi durumEvet yoksa zorla gelip alınır da yazıyor biz mazeret bildirmedik. Bir şey de olmadı.
Karşılaşmışlar dert yanmış eşime.eşi şiddet var diye nafaka istemiş.500 lira tedbir nafakası bağlanmış mahkemeye kadar.eşime şiddet kavga gürültü duydunmu demiş benimkide yok abi demiş
Kağıtta gelmeyecekseniz mazeret bildirin yazıyor
Üç ay kadar evli kaldılar.şiddet kavga vs duymadık ancak çok güvendiğim üç komşum psikolojik şiddet hakaret vs vardı diyolar.eşim ben bişey duymadım derim en fazla diyor.ya kadın haklıysa ki adam hakkatten sorunlu bi tip
Mazeretsiz bilemedim bende
mahkemeye yazılı dilekçe versşn bilgisi olmadığına ve tanıklık yapamayacağına dairBi komşumuzun şubat ayında boşanma davası olacak.Eşimi şahit göstermiş.Mahkemeden kağıt geldi.
Ancak şahitlik yapmasını istemiyorum.
Şahitlikten geri çekilme şansı var mı varsa nasıl olur?
para cezası yoksa gıtmez olur bıterBi komşumuzun şubat ayında boşanma davası olacak.Eşimi şahit göstermiş.Mahkemeden kağıt geldi.
Ancak şahitlik yapmasını istemiyorum.
Şahitlikten geri çekilme şansı var mı varsa nasıl olur?
Evet yoksa zorla gelip alınır da yazıyor biz mazeret bildirmedik. Bir şey de olmadı.