merhaba bu konu nasıl açılır bilmiyorum ama benim bir derdim var.geçen hafta çarşamba günü 7 yıllık evliliğimi bitirdim.6 yaşında kızımla beraber ananemlerin evinin alt katında oturuyorum.bir göz odası ve mutfak ile banyosu var.rutubet olayı resmen bitiricek beni.kızımın bu izbe yerde kalmasını istemiyorum ama mecburuz.kızım 6 yaşında ve anasınıfına gidiyor.eşimden ayrılalı 4 ay oluyor aslında mahkememiz geçen hafta görüldü ve tek celsede bitti.askeri ücretle bir işte çalışıyorum.sabah 9 akşam 11.30 kızıma halamlar bakıyorlar ben işteyken.hayat gerçekten çok zormuş ben bunu anladım.ama yılmıycam çalışmaya devam edicem.kızım için güçlü olmama lazım.bundan bir kaç ay önce hiç bir şeye ihtiyacım yoktu.ama mutsuzdum.bu mutsuzluğa daha fazla dayanamadım ve uzun zamandır düşündüğümüz ama hep düzelir belki diye ertelediğimiz ayrılığı tercih ettik.kızım için sizlerden yardım istiyorum amacım kesinlikle kötü bişey yapmak değil.dün akşam bir konu okudum kanım dondu resmen.kader isimli şahıs 3üzleri kullanarak ciddi anlamda maddi yardım toplamış.insanlar bu tür insanlar yüzünden kime nasıl güveneceğini bilmiyor.ama isteyen benim durumumu gelip görebilir.saklıycak hiç bir şeyim yok.ve şunu üstüne basarak belirtmek istiyorum hiç bir şekilde maddi yardım istemiyorum.benimde borçlarım var bende kira ödüyorum ama her ne olursa olsun onlar benim borcum kızımı kullanarak bu tür şeye asla izin vermem.benim sizden istediğim sadece ikinci el kullanılmış çocuk kıyafeti.sıfırda istemiyorum.çünkü başka insanların bizim için sıkıntıya girmesini asla istememkızım ana sınıfına gidiyor ve kışlık kıyafet lazım kendi imkanlarımızla günlerimiz geçiyor çok şükür.ama kıyafet alamıyorum kızıma.iş yerinden avans istiyorum vermiyorlar yasakmış.belediyedende yardım alamıyorum ssk olduğu için.çevremdekilere derdimi anlatamıyorum nolursunuz beni yanlış anlamayın.bir kezz daha belirtmek istiyorum.çevrenizde 6 yaşında kız kıyafetleri verğcek bir komşunuz varsa aklınıza geliyim diye yazıyorum.umarım yanlış anlaşılmam