• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte Arkadaşlar...

Valla büyük olan abla bizim iş yerinde çalışan personel 40 küsür yaşında ona bende dedim kocanın işsizliğini falan anlatma diye ama gene gidip ona döküyo içini diğeri okuldan arkadaşım biraz asosyal bu yüzden kalabalık ortamda çalışamıyor o arkadaşım dediğide okuldan bana bi ara onunla konuşmicanı ailesi hakkında hava attığından bahsetmişti ama gene görüşmüş ben iğreniyorum artık bu tür insanlardan bizim işyerinde bana bile yapmaya çalışanlar var en basit konularda bile

Haklısınız, sahip olduklarıyla övünmeyi seven insanlar var her yerde. Ama bu söylediğiniz gibi cümleler kuran insanlarla hiç karşılaşmadım. Böyle kör göze parmak şeklinde olmaz ki bu işler...

shiningg tavsiyeni dikkate alıyorum bazen diyorumki o çeyiz hazırlamaya çalışan arkadaşıma madem bu kızla konuşucaksın bari hayal dünyandan yararlan annenin sana o fincanların aynısından alıp ceyizine koydunu falan söyle diyorum gülüyor yapamam diyor

Maşallah iyiki karşılaşmamışsın ben bi kere denk geldim bana saç rengimin modaya uygun olmadığını kendi saç renginin modern ve üst sınıf olduğunu söylemişti bende ona çocuk olduğunu söylemiştim ara sıra gördüğünde konuşmaya çalışıyor ama hiç selamını bile almıyorum

Maşallah iyiki karşılaşmamışsın ben bi kere denk geldim bana saç rengimin modaya uygun olmadığını kendi saç renginin modern ve üst sınıf olduğunu söylemişti bende ona çocuk olduğunu söylemiştim ara sıra gördüğünde konuşmaya çalışıyor ama hiç selamını bile almıyorum

Demek ki bahsettiğiniz kişide bir sorun var.

Yine de bu dediğiniz ile arkadaşınıza söylenenler arasında bariz fark var bence. İkinci olayda kurulan cümleler çok ütopik geldi.

Evet özellikle o çay bardağı tabağı kelimesi beni çok kızdırdı önemli olan mutluluk o çay bardağı tabaklarıyla bile keyifli bir kahvaltı yapabilmek önemli olan bu, pırıl pırıl parlayan fincanlar kahvaltı takımları değil

Nasıl insanlar bunlar ya
Nasıl kıyılır da söylenir bu kadar acımasız
Arkadaşınıza çok üzüldüm
Ben alabilirim istediği bardakları ya da her ne istiyorsa
İçim sızladı ya kahretsin =((

şaka gibi ama gerçekten var böyle insanlar

benim yakın arkadaşım 22 yaşındayken babasını kaybetti

geçen işyerinden arkadaşı (30 yaşında) babalarla ilgili bi muhabbet esnasında benim arkadaşa dönüp tabi senin baban olmadığı için anlayamazsın demiş 3 yaşındaki çocuk yapmaz ya

Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm

Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş

İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle

Pardon asagılamak icin degil ama yasları kac bu vatandasların? :KK69:
"Hava atmak" nedir ya hava atmak nedirr :KK48:

keser döner sap doner demısler ,
kımse kınadıgını yasamadan olmez mıs ,,,

Bugün bana yarın sana hesabı bi gün hava attığın herşeyin hayalinde kalırlar.Allah büyüktür kimin ne olacağını kimse bilemez:KK51:

Büyük arkadaşıma hava atan 30larında diye hatırlıyorum diğeri benimle yaşıt 25 benim anlayamadığım neden niye zevk alıyorlar örneğin babasız bi kıza bile senin baban olmadığı için anlayamazsın ne demek daha ne kadar alçalabilirler ki

Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor
İlk görültüğüm benden yaşça büyük kocası çalışmıyordu iş bulmuş ama aldığı haftalığıda öğlen lokantada yemek yiyerek harcıyormuş arkadaşımda cebinde bazen 1 lirayı bulamazken onun bu rahat tavırlarından rahatsız olduğunu arkadaşına anlatmış arkadaşıda ay benim kocam hiç böyle yapmaz harçlık verir sen hep böyle fakirdin zaten falan demiş bugün ağlıyordu ona çok üzüldüm

Diğeri benimle yaşıt evlenme durumu var ama işsiz para biriktiremiyor geçen migros züccaciye bölümünde bardaklara dokunurken arkadaşı görmüş demişki senin alıcak durumun yok ne bakıyosunki baaak ben karacadan fincan seti aldım maaşımda gayet yüksek primde alıyorum sen anca bakarsın yazık sana çok üzülüyorum kocana çay bardağı tabağıyla kahvaltı sofrası hazırlarsın demiş marketten koşarak çıkarken bardaklardan birini devirmiş parasınıda ödeyememiş arkadaşıda sırıtıyomuş

İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle
bu anlattıkların şaka olmalı. şu migrosta bardaklara bakan arkadaşınla karşılaşan kadın gibi bir canlının olduğunu düşünemiyorum gerçek hayatta. Varsa da ondan doğacak çocukların vay haline diyorum.
çok acınacak bir durumu var. kibir insanın gözünü kör eder, kendinden başkasına zarar vermez.

Keşke gerçek olmasaydı ama bana anlatırken benimde içim parçalandı alamıyorsa bile hevesi var yani sanane bana o bardaklara dokunurken bile mutlu olduğunu dokunmanın parayla olmadığını o anlık o bardağın onun olduğunu ve o anın ona ait olduğunu söyledi ama o kendini beğenmişse bişey diyemiyor

Büyük arkadaşıma hava atan 30larında diye hatırlıyorum diğeri benimle yaşıt 25 benim anlayamadığım neden niye zevk alıyorlar örneğin babasız bi kıza bile senin baban olmadığı için anlayamazsın ne demek daha ne kadar alçalabilirler ki
:KK57:
Ben babamı kaybettim, arkadaşlarımın babalarıyla olan fotoğraflarını bile görünce gözüm doluyor ki bana biri böyle bir şey diyecek kendime gelemezdim herhalde

Böyle insanlara dert anlatmamak bir çözüm.
Bardak reyonuna bakmaya devam edip ne dedin anlayamadım, dinlemiyordum demek de bir çözüm.
Dönüp bu sefer de karaca fincanın ile mi övünüyorsun, zamanında övündüğün x ile işin bitti mi demek de çözüm.
Onun seviyesine düşmek ise çözüm değil bence.

Baban olmadığı için anlayamassın lafını edebilecek karakterde bir insan kaybedilmiş bir insandır. Vicdanı yok, aklı yok ne desen boş. Kendi başına gelse ve aynı şekilde davranılsa ilk kıyamet koparan da o olur.

Yazik o insanlara ya. Ama bisey diyimmi kardesim..baskasinin izdirabiyla huzur bulandir mutsuz insan. :110:Onlar etrafa mutluluk rolu yaparken eminim onlarin daha aci durumlari vardir. Sirf kendilerini ezik göstermemek icin yapiyolar. Kimse bu hayatta on numara bes yildizli bi hayat yasamiyor. Asil kendilerine eziyet ediyolar ama farkinda degiller:KK51: en iyisi uzak durmako_O

Tamda az önce şu sözü okumuştum "Gerçek dost, senin mutluluğunu kıskanmadan paylaşabilen kişidir." :KK14:

Arkadas filan degil bunlar. Dostum demek arkadas olmanin otesinde gibi algilansa da benim hissettigim ikisi de aynidir. Komiktir ki yuzune soylemisler ama sen asil yuzune soylemeyenlerden kork, birde insani aptal yerine koyanlardan. Ne demisler ilahi adalette zaman asimi yoktur. Herkes bir gun yaptiginin, yazdiginin , konustugunun bedelini alir. :KK14:

[QUOTE="greyy, post: 36833211, member:durumuyla Bugün iki arkadaşımla görüştüm ve artık şuna karar verdim kimseye zevk vermemek için yaşadığım zor durumları ve kötü durumları paylaşmicam evet o eski içini dök rahatla arkadaşlar geride kalmış artık herkes birbirinin derdinden ego arttırıyor

İkisinede sordum bir cevap veremediniz mi diye hayır dediler bende bazen iş konusunda hava atan arkadaşlarım karşısında tutuk kalıyorum bu olumlama denilen şeyleri o kadar da denedim nasıl başedilir bu arkadaş sanılan egoistlerle[/QUOTE]
Ne kadar ayip..insan baskasinin maddi ddurumuyla dalga geçer mi hiç ? Onun elinde değil ki alamiyor. İnsan ol da ya bi hediye et ya da öyle konuşma Yazik cçok yazik.. Sen arkadaşlarına sahip cik canim

Back
X