sahte botoxa dikkat edin!

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.331
16.359
248
selam arkadaşlar,

ben yandım (sonradan düzelttirdim gerçi) siz yanmayın.
bir yerde rutin bir şekilde 2-3 defadır masseter Botox yaptırıyorum. en son tekrar yaptırma zamanım geldiğinde, yaptırdım. bir kaç gün sonra dudağımın bir kısmında yamukluk olduğunu farkettim. gülüş bozukluğu oluşmuştu yani. bununla alakalı dr ile görüştüm. altın iğne uygulaması vs ile orayı düzeltti 3 seans sonra. olan hem zamanıma oldu hem de yüzüme. bir de sorduğumda dikkat etmemişsin o yüzden böyle oldu dedi. hem suçlu, hem güçlü.

sonradan alanında bilgili dr arkadaşıma sorduğumda enjekte ettiği botoxun sahte olduğunu söyledi.

piyasada (instagramda gördüğünüz reklamlarda çıkan) 500-600 tl fiyata Botox reklamlarına asla irtibat etmeyin. fiyattan kar etmek amacıyla sahtesini kullanıyorlar. dr arkadaşım ile konuştuğumda benim gibi mağdur insanların çok olduğunu söyledi.

hem zamanınızdan hem de yüzünüzden olmayın.

selam arkadaşlar,

bir yerde rutin bir şekilde 2-3 defadır masseter Botox yaptırıyorum. en son tekrar yaptırma zamanım geldiğinde, yaptırdım. bir kaç gün sonra dudağımın bir kısmında yamukluk olduğunu farkettim. gülüş bozukluğu oluşmuştu yani. bununla alakalı dr ile görüştüm. altın iğne uygulaması vs ile orayı düzeltti 3 seans sonra. olan hem zamanıma oldu hem de yüzüme. bir de sorduğumda dikkat etmemişsin o yüzden böyle oldu dedi. hem suçlu, hem güçlü.

sonradan alanında bilgili dr arkadaşıma sorduğumda enjekte ettiği botoxun sahte olduğunu söyledi.

piyasada (instagramda gördüğünüz reklamlarda çıkan) 500-600 tl fiyata Botox reklamlarına asla irtibat etmeyin. fiyattan kar etmek amacıyla sahtesini kullanıyorlar. dr arkadaşım ile konuştuğumda benim gibi mağdur insanların çok olduğunu söyledi.

İrtibat değil.itibar..

Yanlis yazmissiniz iste, birisi de dogrusunu gosteriyor size. Sensin falan yazmak niye? Bir seyin dogrusunu ogrenip, ogreten insana tsk edip hayatiniza kaldiginiz yerden devam edebilirsiniz
peki sensin yazmamdan size ne? sizi bu kadar rahatsız eden nedir?
klavye azizliğine uğradım. ve asıl konu bir kelimeyi yanlış yazmam değil, duyarlı olup insanları bilgilendirmek amaçlı bir yazı yazdım. konunun bütününe bakmayıp bir kelimeye takılmak da abes geliyor..
kusura bakmayın sensin yazdığım için, bir dahakine sizden izin alırım adhjddk

selam arkadaşlar,

Kesinlikle katılıyorum 500 600 bunlar komik rakamlar bir de indirim yaptık diye reklam yapıyorlar insan bi durup düşünüyor 1 milyar ve üstü oluyo genelde ben de öyle düşünüyorum bir de gerçek bir doktora gitmek gerek gitmeden önce mesleğiyle ilgili ciddi bir araştırma yapılıp gidilmeli😊

Mide botoksunu yüze yapan doktorlarda var hem de cerrah 😂😂😂 . İnsanlar memnun diyor.Normal botoks gibi diyor ama acaba ne sakıncaları var başka doktorlara sormak lazım.

selam arkadaşlar,

Merhabalar bende nisan ayında böyle bir uygulama yaptırdım sag yanagım kasıyor ve dudağım felç olmuş gibi saga yukarı yamuluyor 🥱 sizin nasış düzeldi lütfen bana yazarmısınız kabus gibiyim😭

botox yaptırmadım ama yapan arkadaşım vardı. Güzellik merkezi olan bir tanıdığı malzemeyi söylemiş, aktardan alıp başka bir arkadaşımla birbirlerinin dudaklarını şişiriyorlardı

Merhabalar botox magduruyum sahte veya doktor yalnış uyguladı yanagım saga çekiyor felç geçirmiş gibiyim konuşurken gülerken agzım yamuluyor aynaya küstüm 🥱 doktorun ismini buraya yazıyorum Dr ayhan dağtaş

Nasil yani aktardan alinan malzemeyi mi dudaklarina enjekte ediyorlardi 😱😱😱

Ayyynen, o dönem hiç ilgim olmadığı için malzemenin adını aklımda tutmadım ama kadın onlara oradan aldığını söylemiş, onlarda birbirlerine uyguluyorlardı. Sağlık bilgileri falan da yoktu. Yanılmıyorsam 2017’de 15 liraya alıyorlardı.

Bu tarz şeyleri kesinlikle doktorlara yaptırmak gerektiğini düşünüyorum

Ayyynen, o dönem hiç ilgim olmadığı için malzemenin adını aklımda tutmadım ama kadın onlara oradan aldığını söylemiş, onlarda birbirlerine uyguluyorlardı. Sağlık bilgileri falan da yoktu. Yanılmıyorsam 2017’de 15 liraya alıyorlardı.

Bu tarz şeyleri kesinlikle doktorlara yaptırmak gerektiğini düşünüyorum
Kesinlikle, delilik bu 😱

Back
X