Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yok maalesef .. yardımcı olmak isterdimSlm bayanlar eski konumu bilemleriniz vardır .
Eşim hakkında delil toplamam gerekiyor .
Sahte ama kullanılmış bir face hesabına ihtiyacım var .
Herşeyi inkâr ediyor .
Faceden çocuklarını ve evli durumunu kaldırmış.
Bazı şeyleri kanıtlamam gerekiyor .
Yeni bir hesap açsam ben olduğumu anlar eşim bana önceden açılmış bir face hesabı lazım.
Arkadaşlarım hiç birine güvenim kalmadı maalesef .
Kocasını kontrol etmek için açan varsa bana da yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim bulucm illa.Benim yok maalesef .. yardımcı olmak isterdim
Durabilsem ah keşke ,bugün kadının kardeşi aradı .bi sürü terane artk kafayı yemek üzereyim.Hırs insana neler yaptırıyor demi,sakın kalıp olacakları izle Allah yanlarına bırakmaz..
Zordur eminim Allah yüreğinize ferahlık versin ne diyim : (Durabilsem ah keşke ,bugün kadının kardeşi aradı .bi sürü terane artk kafayı yemek üzereyim.
Kızım bir yandan baba diyip duruyor , baba ortada yok dava açmasını bekliyorum ses yok .
Çocuklarını nasıl alacak ki?Arkadaşlarıma ekleyin bi bakalım yazacak mı derim ama çekiniyorum açıkçası utanıyorum .
Bayan X diyeceksiniz
Bırak artık araştırma diyorum ama olmuyor .
İçimde korku ya kanıtlayamazsam ,çocuklarımı alırsa diye .
Çünkü döküm anlar da WhatsApp filan çıkmamış ,çıksa adam durup durup beni aramazdı .
Velayeti istiyor oda benim gibiÇocuklarını nasıl alacak ki?
Küçükse zaten direk sana verecek hakim.Velayeti istiyor oda benim gibi
Arayan kadının kocası mı? Çocukları alamaz velayeti napacakmis evliyken babalık yapmayan boşanınca mı yapacak?sizi caydırmak sindirmek için hepsi yardımcı olmak isterdim lakin seneler önce açılan bir hesap var ama kendi adım soyadımla açıldı şifresini bile unuttum: ((Arkadaşlarıma ekleyin bi bakalım yazacak mı derim ama çekiniyorum açıkçası utanıyorum .
Bayan X diyeceksiniz
Bırak artık araştırma diyorum ama olmuyor .
İçimde korku ya kanıtlayamazsam ,çocuklarımı alırsa diye .
Çünkü döküm anlar da WhatsApp filan çıkmamış ,çıksa adam durup durup beni aramazdı .
Eşimi faceden ekliyicem ,msj atıp kandırmak değil amacım delil toplamak .bende var ama siz o hesabi napacaksiniz tam anlamadim