Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konu hakkında kimsenin yardımcı olabileceğini zannetmiyorum,kimse bu konuyla yani sahte profil ile sorumluluk almak istemez...
başka bir yol deneyin bence. Geçmiş olsun bu arada...
Eşiniz sizde ekli değil mi? Yani o kısmı anlamadım amac konuşmak değilse (daha önce yapmışsınız zaten) ne tür bir delil arıyorsunuz? Ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Bu arada çok stresli durumlar Allah yardımcınız olsun..
Mahkemede delil istiyorlar maalesef. Ben eşimden şiddet gördüm, delilim olmadığı için dava düştü, dosya kapandı boşanamadım. Tekrar dava açabilmek için 3 yıl beklemek zorunda kaldım
Eşiniz sizde ekli değil mi? Yani o kısmı anlamadım amac konuşmak değilse (daha önce yapmışsınız zaten) ne tür bir delil arıyorsunuz? Ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Bu arada çok stresli durumlar Allah yardımcınız olsun..
Ay anlamadım seni. Amacım delil toplamak diyorsun ama sahte hesaptan konuşmam sadece ne yapıyor bilmek istiyorum diyorsun. Evli statüsünü kaldırmış olması, veya karı kız beğeniyor vs olması delil mi sanıyorsun? Ne yapacaksın bu sahte hesap senin ne işine yarayacak ben vallahi anlamadım..