Sahte Facebook Profiline ihtiyacım var.

Bu konu hakkında kimsenin yardımcı olabileceğini zannetmiyorum,kimse bu konuyla yani sahte profil ile sorumluluk almak istemez...
başka bir yol deneyin bence. Geçmiş olsun bu arada...
Sizce başka ne yapabilirim.

Eşiniz sizde ekli değil mi? Yani o kısmı anlamadım amac konuşmak değilse (daha önce yapmışsınız zaten) ne tür bir delil arıyorsunuz? Ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Bu arada çok stresli durumlar Allah yardımcınız olsun..

Çok yazdım bir daha yazayım.Çocukla korkutmak boş işler.Çocukları alamaz.

Bu kadar eminseniz delile gerek yok.Hiç uğraşmayın.Açın davanızı temiz temiz boşanın.Uğraşayım diye daha da yıpranırsınız.

Çok yazdım bir daha yazayım.Çocukla korkutmak boş işler.Çocukları alamaz.

Bu kadar eminseniz delile gerek yok.Hiç uğraşmayın.Açın davanızı temiz temiz boşanın.Uğraşayım diye daha da yıpranırsınız.
Mahkemede delil istiyorlar maalesef. Ben eşimden şiddet gördüm, delilim olmadığı için dava düştü, dosya kapandı boşanamadım. Tekrar dava açabilmek için 3 yıl beklemek zorunda kaldım

Eşiniz sizde ekli değil mi? Yani o kısmı anlamadım amac konuşmak değilse (daha önce yapmışsınız zaten) ne tür bir delil arıyorsunuz? Ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Bu arada çok stresli durumlar Allah yardımcınız olsun..
Ekli değil ben face hesabımı engellemiş zaten .

Eşimi faceden ekliyicem ,msj atıp kandırmak değil amacım delil toplamak .
Hesabının şifresini değiştirip , çocuklarını kaldırmış resmini filan .
Evli durumunu kaldırmış .
Ne yapıyor bilmek istiyorum .
Amaç delil toplamak.
Yoksa sahte hesap ile onunla konuşmak değil .
Konuşuyor çünkü yapmıştım onunda direk atladı sazanı gibi.
Ay anlamadım seni. Amacım delil toplamak diyorsun ama sahte hesaptan konuşmam sadece ne yapıyor bilmek istiyorum diyorsun. Evli statüsünü kaldırmış olması, veya karı kız beğeniyor vs olması delil mi sanıyorsun? Ne yapacaksın bu sahte hesap senin ne işine yarayacak ben vallahi anlamadım..

Back
X