- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
Hesabı kapatmamıs annemi kardeşimi esimi beni engellemişFace hesap açıp onun asıl hesabına yaz bence.Bana mesaj atıp hesabını kapatamazsın senin kim olduğunu biliyorum diye :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesabı kapatmamıs annemi kardeşimi esimi beni engellemişFace hesap açıp onun asıl hesabına yaz bence.Bana mesaj atıp hesabını kapatamazsın senin kim olduğunu biliyorum diye :)))
kadın hasta, kafayı sizinle bozmuşEvet takıntı haline getirmişti
arabamın fiyatını
telefonumun modelini
eşimin aldıgı hediyeleri
rujumun rengini dahi benden iyi biliyodu
yeni bişey aldıgımda gelip bakıp deniyodu
herşeyi benden iyi biliyo
görümcelerimle bile çok muhabbeti olmamasına ragmen herşeylerini arastırıp biliyodu konu acınca kızıp tersliyodum yinede anlamıyodu
Ayy hastaaaaaHesabı kapatmamıs annemi kardeşimi esimi beni engellemiş![]()
Siz nasıl fark ettiniz bu durumu.Yeni hesap mı açtınız? :)))Ayy hastaaaaa
Durumda mesaj olarak ne yazdınız bari onu paylaşsanız da içimizdeki yağlar erise.Umarım saymalı sövmeli bir şeylerdir :))))Kızlar ben uzun bi mesaj yazdım wp durumuna attım sadece onun görücegi sekilde
Hemen instagramından durum attım biri mailim üzerinden hesap açmış herkese mesaj atmıs diye gerizekalı bir beni takip ediyodu
Ve hadi o yapmadı diyelim ona dediğimi nasıl anladı![]()
Güzel bi mesajdı merak etmeyin tutusması pekiDurumda mesaj olarak ne yazdınız bari onu paylaşsanız da içimizdeki yağlar erise.Umarım saymalı sövmeli bir şeylerdir :))))
Tam bir ruh hastası ya, böyle insanları toplum içinde tutmayacaksın, cidden. Mal ya sahte mesaj atmak nedir, zeki olsa bari kendini ele veriyor paso. Senden çok ben sinir oldum galiba burda sjsjsjKızlar ben uzun bi mesaj yazdım wp durumuna attım sadece onun görücegi sekilde
Hemen instagramından durum attım biri mailim üzerinden hesap açmış herkese mesaj atmıs diye gerizekalı bir beni takip ediyodu
Ve hadi o yapmadı diyelim ona dediğimi nasıl anladı![]()
sinir olmayı geçtim sanırımTam bir ruh hastası ya, böyle insanları toplum içinde tutmayacaksın, cidden. Mal ya sahte mesaj atmak nedir, zeki olsa bari kendini ele veriyor paso. Senden çok ben sinir oldum galiba burda sjsjsj
Ewet sen olduğunu biliyorum mesajlrin ekran goruntusunu de aldim ip adresinde elimdeMerhaba kızlar dün gece fake bi hesap istek attı umursamadım merhaba yazdı sildim sonra bi baktım bana birsürü mesaj atmış ama tek tek siliyor sonuncu mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm çok alakasız fesatca bişey yazmış 2 saat ugrasın sonucunda mailinden komşum oldugunu buldum..
(komşumla çok iyiydik yanlış hareketlerini gördüm mesafe koydum ve sonra heryerde hakkımda konustugunu duydum yüz verince 7-24evimden cıkmayan bi insan)
sizce ne yapmalıyım mesaj atıp sen oldugunu biliyorum diyim mi?
Herşey zaten ortada kendi kendini ifşaladı paylaştıgı durumda o fake hesabın ana sayfasından ekran görüntüsü alarak almıs yani sayfada aktifken görüntü almış profil düzenle felan var ss de acele ve korkudan napıcagını sasırdı galibaEwet sen olduğunu biliyorum mesajlrin ekran goruntusunu de aldim ip adresinde elimdee kim olduğunu nasil çözmüş olabilirim zaten.....
Böyle deyin