• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte hesaptan gelen mesajj

Evet takıntı haline getirmişti
arabamın fiyatını
telefonumun modelini
eşimin aldıgı hediyeleri
rujumun rengini dahi benden iyi biliyodu
yeni bişey aldıgımda gelip bakıp deniyodu
herşeyi benden iyi biliyo
görümcelerimle bile çok muhabbeti olmamasına ragmen herşeylerini arastırıp biliyodu konu acınca kızıp tersliyodum yinede anlamıyodu
kadın hasta, kafayı sizinle bozmuş

sizi daha da takıntı haline getirmeyecek bir çözüm bulmak lazım, çevrenize sizi kötüleyebilir veya farklı şekilde zarar verebilir

çözüm karşınızdaki kişiye bağlı biraz da.

benim eski sevgilim de benimle kafayı bozmuştu, aşırı gururlu, kendini kaf dağında gören bi tipti, çevredekilerin ne dediği önemliydi onun için. ben de gururuna oynarak kurtuldum. sizinki de benzer bi tipse aynı taktiği yapabilirsiniz:

doğrudan sensin biliyorum derseniz %90 inkar edecek. bu yüzden siz olduğunuzu belli etmeyen fake bir hesap açıp ‘ne yaptığını biliyorum, beni bu kadar kafaya takman gururumu okşadı, benim aklıma bile gelmiyorsun.adını bile anmıyorum😂’ tarzı bir şey yazardım.

ve en önemlisi de elinizden geldiğince uzak durun bu kadından. taşınabiliyorsanız taşının.

Kızlar ben uzun bi mesaj yazdım wp durumuna attım sadece onun görücegi sekilde
Hemen instagramından durum attım biri mailim üzerinden hesap açmış herkese mesaj atmıs diye gerizekalı bir beni takip ediyodu
Ve hadi o yapmadı diyelim ona dediğimi nasıl anladı 😂😂

Hemen instagramından durum attım biri mailim üzerinden hesap açmış herkese mesaj atmıs diye gerizekalı bir beni takip ediyodu
Durumda mesaj olarak ne yazdınız bari onu paylaşsanız da içimizdeki yağlar erise.Umarım saymalı sövmeli bir şeylerdir :))))

Tam bir ruh hastası ya, böyle insanları toplum içinde tutmayacaksın, cidden. Mal ya sahte mesaj atmak nedir, zeki olsa bari kendini ele veriyor paso. Senden çok ben sinir oldum galiba burda sjsjsj 😅

kızlar birde
Tam bir ruh hastası ya, böyle insanları toplum içinde tutmayacaksın, cidden. Mal ya sahte mesaj atmak nedir, zeki olsa bari kendini ele veriyor paso. Senden çok ben sinir oldum galiba burda sjsjsj
sinir olmayı geçtim sanırım
artık haline üzülüyorum diyelim😂

Merhaba kızlar dün gece fake bi hesap istek attı umursamadım merhaba yazdı sildim sonra bi baktım bana birsürü mesaj atmış ama tek tek siliyor sonuncu mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm çok alakasız fesatca bişey yazmış 2 saat ugrasın sonucunda mailinden komşum oldugunu buldum..
(komşumla çok iyiydik yanlış hareketlerini gördüm mesafe koydum ve sonra heryerde hakkımda konustugunu duydum yüz verince 7-24evimden cıkmayan bi insan)
sizce ne yapmalıyım mesaj atıp sen oldugunu biliyorum diyim mi?
Ewet sen olduğunu biliyorum mesajlrin ekran goruntusunu de aldim ip adresinde elimde☺️ e kim olduğunu nasil çözmüş olabilirim zaten.....
Böyle deyin

Ewet sen olduğunu biliyorum mesajlrin ekran goruntusunu de aldim ip adresinde elimde☺️ e kim olduğunu nasil çözmüş olabilirim zaten.....
Böyle deyin
Herşey zaten ortada kendi kendini ifşaladı paylaştıgı durumda o fake hesabın ana sayfasından ekran görüntüsü alarak almıs yani sayfada aktifken görüntü almış profil düzenle felan var ss de acele ve korkudan napıcagını sasırdı galiba
suan türkiyedeyim ama evime dönünce mutlaka karsılasıcagız çünkü kapı komsum herşeyi yüzüne vurmak istiyorum mesajlar beni rahatlatmıycak

Back
X