- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
Tamam kızlar toplanıyoruz o zamanBize de yol göster parti kur oy veririm o derece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kızlar toplanıyoruz o zamanBize de yol göster parti kur oy veririm o derece![]()
AminAllah komşunun da hayırlısını versin.
Firsat vermedim zaten ondan kinlenmis ya herkesede beni eve almiyo diyomusKimseye 7/24 evinizde olma fırsatını vermeyin..
Aklima geldi yeminle"Geçen yaz ne yaptığını biliyorum" minvalinde bir kağıda imzasız yazı yaz kapısının altından at
Evine alsan demek ki neler yapacaktı. Çok tehlikeliymiş yaFirsat vermedim zaten ondan kinlenmis ya herkesede beni eve almiyo diyomus
Biraz da o tutuşsunAklima geldi yeminlei know what you did last summer
yaz diyecektim..
Ki bence fena fikir degil..
Zaten hareketlerinden suphelendigim icinde mesafe koymustum cok degisik bir insandiEvine alsan demek ki neler yapacaktı. Çok tehlikeliymiş ya
sayfasini kapatmis yaKamu Mesajı; Arkadaşlar sahte mesaj göndermeyin, rahatlıkla kimlik tespiti yapılabiliyor.bu yöntem dışında hackerlar da çat diye çıkartıyor, buldurdum oradan biliyorum
Hiç kimseyi hayatımıza %100 almamamız gerekiyor, bunu bilir bunu söylerim. Aranız bal kaymak zannedersiniz, içten içe kin besler nefret eder. En kötüsü de çoğu zaman buna sebep bile yoktur, bazen başınıza gelen şeyler, huzurlu hayatınız bile sizden nefret etmelerine sebep olabiliyor.
Bence sağlam bir dersi hak etmiş, hesap açıksa sende oradan onunla oyna. “Kim olduğunu biliyorum, bekle görüşeceğiz” gibi bir şey yaz’ şeytan azapta gerek. Ben olsam var ya kedinin fareyle oynadığı gibi oynarım onunla. Kendini akıllı sanmak neymiş görsün. Direkt sen niye böyle bir şey yaptın demem, psikolojisini bozarım![]()
Evet iftira cok kotu bi iftira hemde bana kendini akili saniyosun gibisinden biseyler sacmalamisne tarz bi mesaj atmıştı? iftira gibi mi?
O zaman süründürerek bir şeyler yap bence karın ağrısı çeksin biraz. Herkes el ele versin şu an beyin fırtınası yappppcazzzsayfasini kapatmis ya
sadece normal hesabina yazabilirim
Bi fikir gelsin diye her saniye sayfayi yeniliyorumO zaman süründürerek bir şeyler yap bence karın ağrısı çeksin biraz. Herkes el ele versin şu an beyin fırtınası yappppcazzz![]()
Bu kendini direkt ele vermiş,gizli hesap açmaya ne gerek var kiEvet iftira cok kotu bi iftira hemde bana kendini akili saniyosun gibisinden biseyler sacmalamis
ee gösterin el mi yaman bey mi yaman.Evet iftira cok kotu bi iftira hemde bana kendini akili saniyosun gibisinden biseyler sacmalamis
Evet sans eseri okudum hemen beni engelledimesajı neden yazıp yazıp silmiş acaba? karşı taraf okusun öyle sil bari, bi anda okudum demiştiniz dimi?
Merhaba kızlar dün gece fake bi hesap istek attı umursamadım merhaba yazdı sildim sonra bi baktım bana birsürü mesaj atmış ama tek tek siliyor sonuncu mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm çok alakasız fesatca bişey yazmış 2 saat ugrasın sonucunda mailinden komşum oldugunu buldum..
(komşumla çok iyiydik yanlış hareketlerini gördüm mesafe koydum ve sonra heryerde hakkımda konustugunu duydum yüz verince 7-24evimden cıkmayan bi insan)
sizce ne yapmalıyım mesaj atıp sen oldugunu biliyorum diyim mi?