• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte ilişkiler samimiyetsizlik

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.831
Puanlar
698
Mrb bayanlar bugün ve daha önceki günlerde yaşadığım aile içi Samimiyetsiz ilişkiler var . Kardeşlerim annem ve babamla olan evli iki çocuk annesiyim bütün kardeşlerim evli birborimizle gorusuyoruz ama birimiz olmadığı zaman arkasından atılan eleştirilen kişiler ve ilişkiler var. Mecburi birbirimizin yüzüne gülüp ilişki surduriyoruz.Bana bu hiç haber s gelmiyor.Sizlerde nasıl bu aile içi ilişkiler ve ne yapmamı onerirsinz

Mrb bayanlar bugün ve daha önceki günlerde yaşadığım aile içi Samimiyetsiz ilişkiler var . Kardeşlerim annem ve babamla olan evli iki çocuk annesiyim bütün kardeşlerim evli birborimizle gorusuyoruz ama birimiz olmadığı zaman arkasından atılan eleştirilen kişiler ve ilişkiler var. Mecburi birbirimizin yüzüne gülüp ilişki surduriyoruz.Bana bu hiç haber s gelmiyor.Sizlerde nasıl bu aile içi ilişkiler ve ne yapmamı onerirsinz

Hani biriniz olmadığı zaman arkasından kötü şekilde konuşulmaya başlanıyor işte o an aklı başında birinin aman bize ne demesi gerekiyor.

Benim dedem böyle birisi. Özellikle akrabaları hakkında çok konuşur ama yüz yüze gelince canım kızım canım evladım der durur.

Sınırımızı koruyun kâfi .
Bu her ortamda olan bir durum aile de bile.
Artık normal karşılıyoruz 💃

aile dediğimiz mevhumun normali o bu ülkede maalesef. "çatlak" diye bir Türk filmi var, izlemediyseniz tavsiye ederim

Burda inanın sizlerle her sıkıntımı paylasiyorum ailemle asla bana karşı kullanıp söyleyip yeri geldiğinde bana laf aokabilir.butun derdimi soracagimo burda paylaşıyorum. Sorunum varsa anltip fikir alıyorum. İnanın her oturmamoz sahte günlük rutin sonrası laf sokma istegi ve arkamdan ne denildi. Ne. Eleştiride bulunuldu. Kırgınım ama ailem diye ele güne. Karşı konusuyorum

Back
X