Sahte İnsanlarla nasıl yaşanır

sinemix

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
14
0
16
İstanbul
arkadaşlar bu sitede çok güzel yorum yapıp mantıklı bir şekilde akıl veren tecrübeli bayanlar var.Bende bir konu hk.yorumlarınızı tavsiyelerinizi almak istedim.Size başka türlü davranıp,birbaşkasına gelince kendini iyi gösteren biriyle nasıl mücadele edilir.Ya nasıl rol yapıyolar nasıl sahteler bu insanlar.

mücadele etmem..eğer ailemden biri değilse çıkarırım hayatımdan..ne gerek var böyle birisini hayatında tutmaya?

ama aileden biriyse görüşme sıklığını en aza indirirsin,sana zarar vermesine engel olursun.

ama hayatın her alanında rol yapan insanlar vardır.hatta çoğumuz rolller yaparız.bunun niteliği önemlidir.niyet önemlidir.

Son düzenleme:
Öyle insanlar eninde sonunda kendini belli eder...Zamana bırakmak en iyi mücadeledir bence...

Birinci dereceden benim veya eşimin yakını değilse irtibatı keserim
Eğer yakınımızsa da asgari düzeyde muhatap olurum sadece

Şöyle kendini alıcı gözüyle incele , sahi bu kadar mükemmel misin ?
Şunu anladım ki hayatın her döneminde karşılaşıcaz bu insanlarla ,yeri gelicek kendimiz o sahte insan olmak zorunda kalıcaz.
Bunun bir de siz baş başa iken çok güzel davranıp başka insanların yanında iplemiyormuş gibi olan modelleride var.
Yani yapacak bir şey yok pek .

arkadaşlar bu sitede çok güzel yorum yapıp mantıklı bir şekilde akıl veren tecrübeli bayanlar var.Bende bir konu hk.yorumlarınızı tavsiyelerinizi almak istedim.Size başka türlü davranıp,birbaşkasına gelince kendini iyi gösteren biriyle nasıl mücadele edilir.Ya nasıl rol yapıyolar nasıl sahteler bu insanlar.

yüzleşip, gerekeni söyleyip ,bir dahada selamı sabahı keserek...mücadeleye gerek yok..

ikiyüzü olan insanlar...
ben olsam mücadele etmezdim. önce söylerim kardeşim sen bana böyle karşıdakine şöyle davranıyosun bunu gerektirecek ne var? bu insan olmaya yakışır iş değil. bi açıklaması var mı? yoksa ne yaptığının kendi de farkında değil mi? sonra duruma göre bakarım selamı da kesmem ama selemün aleyküm, aleyküm selamla da kalırım üzerime düşeni de yapmışım herkes kendinden mesul...

:) yani şöyle gibi sanki kayınvalide geline aslında gıcıktır ama oğlunun yanında melek olur :) sende bi türlü cadı olduna inandıramazsın:)
Valla canım 2 seçenek var buda seninle ilgilii eğer mücadeleyi sewioSan ßende aynen o kişinin tavırlarını takıncaksın bakalım kim kimi bıktırıo :)
Yada görmemezilikten geliceksin Allahından bulsun diyip yoluna bakıcaksın

sahte insanlarla muhattap olmamak en iyisi ama görüşmek zorudaysanız KISASA KISAS yapılanak en mantıklı davranış olur bence, diğer türlü görmezden gelinince durum daha vahim boyutlara taşınabiliiyor

ben yaşayamıyorum valla,ha işyerım gıbı mecbur olduğum alanlarda ise bu kişi mümkün olduğunca mesafe koymaya,iş harici konuşmamaya dikkat ediyorum..
işim olmaz,kimse vazgeçilmez değil,ailemde zaten öyle insanlar yok,başkası da bağlamaz beni...

Mümkün mertebe uzak tutarım hayatımdan o insanı..

İş yeri gibi mecburi yerlerde de samimi olmadığın sürece sorun yok..

Rol yapan insan dolu etrafta genelde anlayamazsın bile. Bazen can ciğer dediklerin bile biranda nasıl gerçek yüzünü gösterir şaşırırsın.:31:

Kendini ve sınırını belli ettikten sonra sana kimse zarar veremez.

sahte insanlarla muhattap olmamak en iyisi ama görüşmek zorudaysanız KISASA KISAS yapılanak en mantıklı davranış olur bence, diğer türlü görmezden gelinince durum daha vahim boyutlara taşınabiliiyor

Görüşmek zorundayım malesef. kısasa kısas derken ?neler yapmalıyım.

Back
X