sahte instagram hesabı

ses kaydı alırsa suç işlemiş olur..karşı tarafa mutlaka belirtmesi lazım kayda alıyorum diye

Toplu halde cevap vereyim size kusura bakmayın.

Ses kaydı yok maalesef bi kaç defa meşgul attım en son açtım bağırıp çağırıyor bende aynı şekilde davrandım. Her türlü ben üste çıkarım Otel parası tutma vs yeri geldiğinde erkeklere o ödüyordu bu cepde.

Erkek arkadaşım eski erkek arkadaşı dediğim kişiyi arayıp bizim resimler ile ne yapıyorsun diye kavga etmişler orası ayrı karıştı.

Bahsettigim kişi ise instagram sahte değil kendi adıma açtım istediğim resimleri de paylaştım kime ne zorla mi çekildik demiş isteyen gitsin versin mahkemeye zaten davaligiz felan

Baktık instagrama linkini alıp evet onun adına ve hep kızla olan bizle olan resimleri atmış hakaret vs hiç bişey yok otelde ise oteli etiketlenmis dışarda ise dışarı buna ek olarak iş yeri arkadaşlarını yöneticisini eklemiş arkadaş olarak ben de sonradan öğrenmiştim ben bi kaç kişi sanarkwn tüm iş yeri ile muhabbeti varmış ona inat yapmış. Şimdi bu kişi de haklı mı hesap benim diye

Erkek arkadaşım hiç bulaşma diyor ben kudurdum ama

Ya kardeşim bulaşma , kurtulduğuna dua et.

İyice karışmış kimin eli kimin cebinde belli değil w

Gidip saç baş dalsam buna anca rahatlarım. Erkek arkadaşım veremez mahkemeye kendi başını yakar sende uzak dur şundan dedi. Haklı olan sizsiniz benim bi sakinlesmem şart

Bazı insanların seviyesine düşmemek lazım çünkü buna benzer insanlarla çok laf dalaşına girmek, insanın kişiliğini kirletiyor. Muhatap olmamak konuşmamak en iyisi . Mahkeme işinden bir şey çıkmaz ama sinir halinde msj atma arama Allah'a havale et gitsin.

İyice karışmış kimin eli kimin cebinde belli değil w

Bu kız için çok uğraştım yapma etme tamam hakkın ama dikkat et abartma bak sevgilin var şimdi aldatma yok niyetin yoksa ayrıl çocukla bu yaz evleniyorlardı güya ve çocuk resmen tapiyordu buna. Hep ayakta uyutmuş bu saf da yemiş ben bile geri çekmeye başlamıştım. Bunun benden daha yakın arkadaşı var hep ona uydu evlenmiş boşanmış kadın bişey demeye de hakkım yoktu fazla karışmıyordum

Doğru sinirlerim bozuk zaten ters laf ederim haklıyken haksız olurum

Mahkemelerde dert bitti bide sizin davaniz mi gorulcek. Gitsin versin savciliga her cesit senin acmadigin belli olur. Bunun eski sevgilisine ulasin manyakmidir nedir silsin

Sen bu arkadaşınla irtibatı kes bence daha çok başın ağrıyacak gibi normal değil belli ki senin mutluluğunu da bozabilir ilerki Zaman'da tehlikeli biri

Sen bu arkadaşınla irtibatı kes bence daha çok başın ağrıyacak gibi normal değil belli ki senin mutluluğunu da bozabilir ilerki Zaman'da tehlikeli biri

Uzun zamandır gorusmuyoruz zaten eski erkek arkadaşı yine ortalığı karıştırmış bu da bizleri suçluyor. Haklı da ben artık dayanamadım ve erkek arkadaşıma danışarak gerçekleri anlattım eski sevgilisi çünki kendi doğum günün de buna evlilik teklif etcekti seninle doğdum seninle ölcem gibi biseylerdi tek taş almış. Dışardan baksan melek o tiplerden arayip tüm günümü mahvetti

Canjm bahsettiğin şey suç:)

İki kişi arasındaki konuşmaları gizlice kaydedemez. Yayamaz. Ama mahkemeye delil olarak kabul ediliyo sanırım artık ses kaydı.

Konu sahibi iletişime geçme sen. Telefonu açma illa ki mesaja başvurucak sen açmayınca

Mahkemelerde dert bitti bide sizin davaniz mi gorulcek. Gitsin versin savciliga her cesit senin acmadigin belli olur. Bunun eski sevgilisine ulasin manyakmidir nedir silsin

Evet manyak maalesef onla da irtibatımız yoktu bu gün erkek arkadaşım aradı savunması sahte değil benim hesabım vs vs

Engelledim bunu zaten asla konuşmamak gerek artık

Engelleme arasın daha iyi. Arasın ama açma

Ne açıdan iyi olabilir acaba ? Ben kendimden de korkuyorum gider ayağımın altına alabilirim hadi şimdi git mahkemeye derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…