Sahte isim, imza?

Bulasik makinasi Bosch almistik 5 yil garantisi vardi. Tam 5. Yil garantisi bitince bozuldu😂 dedim ya sans isi bu elektronik aletler. Yapilmasi baya pahaliya gelecegi icin yeniden aldik. Bi kac marka denedim ama sonunda yinede tercihim bosch oldu. Alistigim model oldugu icin, halbuki 5 yilda bozulur mu boyle bir alet? Olabiliyor yani
Bende geçen sene tv aldım
1 ay geçmeden eve yıldırım düştü
Prize takılı tvler bozuldu
Garantiyide ekstra para verip uzatmıştık 2 sene de değil yani
Yapmadılar
Sanki biz düşürdük yıldırımı
Pahalı olmasa atardım o kadar sinir olmuştum
Paşa paşa yaptırdım bide

Bende geçen sene tv aldım
1 ay geçmeden eve yıldırım düştü
Prize takılı tvler bozuldu
Garantiyide ekstra para verip uzatmıştık 2 sene de değil yani
Yapmadılar
Sanki biz düşürdük yıldırımı
Pahalı olmasa atardım o kadar sinir olmuştum
Paşa paşa yaptırdım bide
Ama o garanti uretimle ilgili bir hata olursa diye degil mi?

Bunun ayri bir sigortasi yok mu? Evdeki kazalarida kapsayan konut sigortasi. Bu varsa sigortaniza basvurmaliydiniz

Bir aptal kutusuna 5500 vermek..piyasa fiyatı da 9 bin küsürmüş.
Konudaki en acaip şey bu bence
o aptal kutusu ile ne yaptığınıza bağlı. açıp gün boyu esra erol izleyecekseniz bence de gereksiz.
ama biz evimizdeki kitaplığa da, belgesel izleyeceğimiz tv'ye de kendimizce anlam yüklüyoruz önem veriyoruz. elektronik eşyalar her yıl değişen bir şey değil. inşallah uzun yıllar kullanmayı umuyoruz, tercihim de sizi bağlamaz, teşekkürler.

Ben geçen sene evdeki herşeyi yeniledim
Taşınırken garanti belgeleri ve faturaların olduğu kutuyu kaybettiler
Servis bakar mı

Artık ürünler online olarak sisteme kayıt olduğu için bakacaklarını düşünüyorum. Çünkü size ait olduğu, ne zaman kullanılmaya başlandığı vb. bilgiler sistemlerinde mevcut.

Eğer servise gittiğinizde bakamayacaklarını söylerlerse firmanın merkez müşteri temsilcisini arayın. Onlar yönlendirecek ve yardımcı olacaklardır. Tabi ısrarcı olun...

Artık ürünler online olarak sisteme kayıt olduğu için bakacaklarını düşünüyorum. Çünkü size ait olduğu, ne zaman kullanılmaya başlandığı vb. bilgiler sistemlerinde mevcut.

Eğer servise gittiğinizde bakamayacaklarını söylerlerse firmanın merkez müşteri temsilcisini arayın. Onlar yönlendirecek ve yardımcı olacaklardır. Tabi ısrarcı olun...
Ayrica online odeme yapildiysa, yani pesin odenmediyse..banka dekontundanda gozukur.

Adamla kendi aranızda imzaladiginiz sozlesmenin hukuki baglayiciligi ve gecerliligini arastirdiniz mi?

Bir kagida karsilikli atilivermis imzalar gibi cunku, resmi durumda bir sey ifade etmeyebilir.

o aptal kutusu ile ne yaptığınıza bağlı. açıp gün boyu esra erol izleyecekseniz bence de gereksiz.
ama biz evimizdeki kitaplığa da, belgesel izleyeceğimiz tv'ye de kendimizce anlam yüklüyoruz önem veriyoruz. elektronik eşyalar her yıl değişen bir şey değil. inşallah uzun yıllar kullanmayı umuyoruz, tercihim de sizi bağlamaz, teşekkürler.
Kızıyorsunuz ama elektronik eşyalarda 2. el çok riskli, çalıntı vs olması bir yana, diyelim ki gerçekten sizle anlaşan kişiye ait bu tv ama 6 ayda servis görmediği ne malum?
Evimdeki en eski beyaz eşya 3 yıllık, buzdolabım daha 1. yılında servis gördü, çamaşır makinemse servis çağır diye bağırıyor, ki bilindik markalardan alındılar, almak istiyorsunuzdur alırsınız, alırsanız da umarım uzun süre sorunsuz kullanırsınız lakin 5.500 nakit vereceğiniz bir ürün için üstüne biraz daha koyup sıfırını almak daha makul değil mi? En azından daha önce arıza yapmış mı? Servise gitmiş mi diye düşünmezsiniz.

maskodan mobilya almistik. kdv indirdigi icin fatura almamistik. sonra o kadar pisman oldum ki. o kadar atip tuttular ilk sorunda urunun arkasinda durmadilar. faturam olmadigi icin yasal yollara da basvuramadim. sinir oldugumla kaldim. 2-3 bin fazla verip faturali urun alsaydim diye dusundum.

2. el bende alip satiyorum. ozellikle bebek urunlerinde cok mantikli oluyor. ama elektronige asla cesaret edemiyorum. sadece bir bebek telsizi aldim o da baska bir urun alirken satici cok uyguna verdigi icin ve satici bana guven verdigi icin aldim.

elektronik magazadan alinirken bile cok sıkıntılı. sans isi bazisi tamirden cikamiyor. hani yedek tv icin 1000 tl ye kadar yine cesaret edilir ama yerinizde olsaydim elinizdeki kadar bir paraya sıfır bakardim.

esas soru hakkinda bilgim yok ama aksi bir durum olsa bile cok ugrasmak gerekiyor zaten. cok bilindik bir market zincirinden yakinim telefon aldi. daha kullanmadan sorun çıktı. kabul etmedi garanti sorunu. simdi yasal yollara başvurucaklar ama ugras dur. m adiyla bilenen cok buyuk ve guvenilir diye dusunulen yerden bile elektronik almak hataymis diye pisman oldu yakinim. iyi dusunun derim.

Bulasik makinasi Bosch almistik 5 yil garantisi vardi. Tam 5. Yil garantisi bitince bozuldu😂 dedim ya sans isi bu elektronik aletler. Yapilmasi baya pahaliya gelecegi icin yeniden aldik. Bi kac marka denedim ama sonunda yinede tercihim bosch oldu. Alistigim model oldugu icin, halbuki 5 yilda bozulur mu boyle bir alet? Olabiliyor yani
kullanim suresi 5 yil yaziyor zaten yeni urunlerde. eskiden 20 yıllıktı. sonra 10 a dusurduler. simdi en fazla 5 yil gidiyor. evleneli 9 yil oldu cogu esyami degsitirmek zorunda kaldim. bir de hepsi ayni anda bozuldu facia :) benim bosch da bozuldu. kendi servisi cok para istedi. yeni makine alacaktim ama ayni mantikla bulasik makinesini daha yeni degistirmistim. tanidigimin tanidigi yerel bir tamirci bulduk. bu seni daha idare eder yipranmamis dedi. nispeten makul bir fiyat verdi yaptirdik biz de. en azindan bir iki yil idare etsin yeter. camasir makineleri cok pahali :(

Hani muhabbete değil de eve bakmaya gelen misafirler vardır ya herkesin hayatında, hah siz de o kesimdensiniz. Bulmuşsunuz uygun fiatlı tv yi evi irdelemek neden. Yüklenin gidin işte içinize sindiyse, bu tantana nedir...
Ayrıca evet bazı elektronik eşyaların 2. Eline para vermek risktir, bazıları da kardır. O sizin tasarrufunuzda.

kullanim suresi 5 yil yaziyor zaten yeni urunlerde. eskiden 20 yıllıktı. sonra 10 a dusurduler. simdi en fazla 5 yil gidiyor. evleneli 9 yil oldu cogu esyami degsitirmek zorunda kaldim. bir de hepsi ayni anda bozuldu facia :) benim bosch da bozuldu. kendi servisi cok para istedi. yeni makine alacaktim ama ayni mantikla bulasik makinesini daha yeni degistirmistim. tanidigimin tanidigi yerel bir tamirci bulduk. bu seni daha idare eder yipranmamis dedi. nispeten makul bir fiyat verdi yaptirdik biz de. en azindan bir iki yil idare etsin yeter. camasir makineleri cok pahali :KK43:
Tamirde pahali oluyor bazen parca alma durumu oluyor filan. Yani tamir edilen daha kisa zamanda bozulur gibisinden yenisini slnak tabii daha pahali ama daha garanti gibi geliyor. En azindan tekrar bozulursa 5 sene icinde garantisi var diyorsun. Senin hepsi bozulmasi buyuk talihsizlik olmus. Valla hepsi elimiz ayagimiz olmus: (

Back
X