Sahte konular

en az bunun kadar sıkıcı olan bir başka şey de, bazılarının hemen "fake" demesi. nereden biliyorsun arkadaş? herkesin hayatı, yaşadıkları, kaderi bir mi? bana imkansız gelen başkasına normal gelir, karşılaşmıştır çünkü.

sahte konular açanlardan olduğum kadar, bu tiplerden de rahatsız oluyorum. baltalıyorlar sadece.

bazen birinin konuya fake demesi beni etkiliyor şahsen yorum yapmıyorum..

ama bazen de gerçekten fake olduğunu hissediyorum mesela dün bir konu vardı link yada nick belirtmek istemiyorum yazdığı şeyler inanması güç şeyler dediğin gibi bana imkansız gelmiştir ona normal diyorum yorumlara bakıyorum çözüm yollarına bir bahane uyduruyor bazı ciddi sorulara cvp vermiyor başına gelen şey kötü ama gayet rahat cvplar yazıyor biz o kişiden daha çok endişelenmiş oluyoruz onda bir rehavet ve çelişkili cvplar inanasım gelmiyor ve de her fake erkek olmuyor bence kızlarda yapabiliyor..

bazen birinin konuya fake demesi beni etkiliyor şahsen yorum yapmıyorum..

ama bazen de gerçekten fake olduğunu hissediyorum mesela dün bir konu vardı link yada nick belirtmek istemiyorum yazdığı şeyler inanması güç şeyler dediğin gibi bana imkansız gelmiştir ona normal diyorum yorumlara bakıyorum çözüm yollarına bir bahane uyduruyor bazı ciddi sorulara cvp vermiyor başına gelen şey kötü ama gayet rahat cvplar yazıyor biz o kişiden daha çok endişelenmiş oluyoruz onda bir rehavet ve çelişkili cvplar inanasım gelmiyor ve de her fake erkek olmuyor bence kızlarda yapabiliyor..
aynı konuyu düşünüyor olabilir miyiz? ben de dün yorum yapmamıştım fakat ama fake olduğunu söylediklerinde iyi ki yapmamışım dedim.

aynı konuyu düşünüyor olabilir miyiz? ben de dün yorum yapmamıştım fakat ama fake olduğunu söylediklerinde iyi ki yapmamışım dedim.

olabilir az önce tekrar baktım kapatılmış maalesef ben başlarda yorum yapmıştım ama Allah biliyorya inanasım gelmemişti zaten sadece soru sormuştum şimdi eline ne geçti anlamadım bunu yapan bayandır büyük ihtimalle ve konu cinsellik değil üşenmeden yalan konu açıp birde başında oturuyorlar nasıl bir zevk bu ya

An itibariyle sahte bir konu daha açıldı "eşimi bir pislikle aldattım" konu başlığı da. Konu sahipleri erkek mi kadın mı bilmem ama baya eğleniyorlar heralde

burda gelip sahte konulardan dert yanacağınıza sahte olduğunu düşündüklerinize yorum yazmazsınız olur biter..

Çok doğru bir yorum olmuş, bu yoruma ilave edebileceğim tek şey, konunun sahte olduğundan şüpheleniyorsanız kötü içerik butonuna basın:34:
Şimdi bu konuyu açan arkadaş, sana gelecek olursak, bu sitede artık konu açma istersen, sadece bu topiğinden bahsetmediğimi biliyorsun, diğer üyeliklerinle açtığın sahte konularından da bahsediyorum, seni şimdilik ifşa etmiyorum, üyeliklerini iptal edeceğim ammaaaa yanılıpta tekrar gelirsen ve konu açıp insanların duygularıyla oynarsan tüm üyeliklerini, konularını yazarım, yetmez seni Kazen'in ellerine bırakırım, açık adresin dahil herşeyin ortaya çıkar...

Back
X