peki erkeklerin sahte orgazm olup olmadığı nasıl anlaşılırmış.
Evlilik çift kişilik tir değilmi. :)
Kadın orgazm sırasında gözlerini kapatır. Sesi yükselir titremeye başlar nefes alış verişleri inanılmaz hızlanır ve temposu üst limitlere çıkar. Sonundada patlar:) sevgiler.
Kadınlar CİNSEL BİRLEŞME olayına (seks ingilizcedir Dilimizi koruyalım Lütfen..! Teşekkürler) duygusal bir yakınlaşma olarak bakar. Erkekler ise tamamen tatmin doyum ve içlerinde besledikleri potansiyel panterlerin kükreme seslerini duymak için girişirler. Yani her sağlıklı erkeğin içinde bir havyansı dürtüsü mevcuttur. Biz bunu kadınlar gibi yapamayız kısacası deniyor.Hadınlar ise çok daha duygusal bakarlar olaya. Amaç ORGAZM olmak değilde eşi ile ÇOK ÖZEL ANLAR YAŞAMAKTIR. Yani kadın için orgazmın anlamı budur. Erkektede bu his mutlaka vardır ama malesef siz hanımlardaki gibi yoğun olmamaktadır.
Bir çok kadın orgazm taklidi yapar denir fakat o dediğiniz sesler çığlıklar FİLM lerde oluyor. İzleyenleri coşturmak için. Kadın neden taklit etme ihtiyacı hisseder?
Erkekte olan erken patlama.
Eşini mutlu etme '' Bana zevk veriyorsun imajı yaratma''
Psikolojik nedenlerle kendini olmayan birşeyin olmasını düşündürecek bir şartlandırma.
Sonuçta bu kadın denen GÜZEL YARATIKLAR inanın bana hala çözemediğimiz TEK problemdir. Ama onlara şevkat sevgi ve duygusallıkla yaklaşıldığında narin bir çiçek kadar ince bir çalgı olduklarını görüyorum. sevgiler.
siz biz karışmış sanki
biz biziz de siz kimsiniz pardon
TABİKİkadınlarda boşaldığında erkeklerinki gibi sıvı gelir.üstelik istekli bir kadın seks sırasında ortalama 16 kez boşalırmış.ama kadın bunun farkında olmazmış.eğer kadında seks sırasında sıvı gelmezse organı sürtünmeden kaynaklanan acı ve hatta yaralar olurmuş.bunu bir kitapta okumuştum.en son olarak kadın boşaldığında erkeğinkinin iki katı daha sıvı üretirmiş.bazı kadınlar farketmiştir kadınlarında organı seks sırasında sertleşirmiş(iç dudakların en üstünde bulunan damar sertliğinde küçük bir organ boşalmada buradan oluyormuş zaten)bazı kadınlar erken boşalırsa kuruluk olur ve sızı duyarmış.yani aslında istekli bir kadının boşalmamasına yada numara yapmasına imkan yok.erkeklerde orgazm sırasında boşalma gerçekleştiğinden ben bunu anlarım hihihihhhhh ama bizde yok heheheheheee iyiki kadın olmuşum erkekler çok çabuk kanıyor hahahahaaaa
kaydirigubbakcemile5
TABİKİkadınlarda boşaldığında erkeklerinki gibi sıvı gelir.üstelik istekli bir kadın seks sırasında ortalama 16 kez boşalırmış.ama kadın bunun farkında olmazmış.eğer kadında seks sırasında sıvı gelmezse organı sürtünmeden kaynaklanan acı ve hatta yaralar olurmuş.bunu bir kitapta okumuştum.en son olarak kadın boşaldığında erkeğinkinin iki katı daha sıvı üretirmiş.bazı kadınlar farketmiştir kadınlarında organı seks sırasında sertleşirmiş(iç dudakların en üstünde bulunan damar sertliğinde küçük bir organ boşalmada buradan oluyormuş zaten)bazı kadınlar erken boşalırsa kuruluk olur ve sızı duyarmış.yani aslında istekli bir kadının boşalmamasına yada numara yapmasına imkan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?