• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahte tektaş

Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
hahahahahaha tek taşı enişteye geçirince Allah rızası için fotoğrafla ve buraya koy olur mu :D:D
 
Bazı arkadaşlar ilişki hakkında yorum yapmaya kalkışmışta sizin hiç birinize düşmüyor ilişki hakkında konuşmak. Ben size ilişkimiz hakkında bi yorum yapın fikrinizi söyleyin gibi birşey dediğimi hatırlamıyorum açıkçası. Bu tektaşı nerede bulabilirim diye sordum. Biliyorsanız olduğu yeri söylersiniz. Yoksa gereksiz yere yorum yapmaya gerek yok. Hiçbiriniz ilişki uzmanı değilsiniz. Üstüne üstelik arada geçen ufak bi dialoğu buraya yazdım. O dialoğun ne öncesini yazdım ne de sonrasını. Hepsinden geçtim aramızdaki ilişkinin nasıl olduğunu nasıl yürüdüğünü benim karakterimi karşıdakinin karakterini bilmiyorsunuz. Yani yorum yapmadan önce bi durun! Benim umrumda dahi değil yaptığınız yorumlar, bi başkasına karşı öyle olmayın. Hiç sevmiyorum bu tarz çakma ilişki uzmanlarını ne yazık ki insanlar arasında da çok dolu böyleleri.
 
Back