Oy verdimdeNe yaptım ki ben rica ediyorsun
Fenerbahçeli olsun orta yolu bulun ablaToruna sen cimbomlusun diyom nasıl tezahurat yapıyor,babaneside sen beşiktaşlısın diyormuş torun didi vayyy didimmm hain planlar yapmam lazım dimi
Jenna senin rahatsızlığın olduğu için mi aşı olabiliyorsun.Yok mu?
Evet canım,bu sene ilk kez grip için de aşı çıkmıştı, sürekli yüksek riskli gruptayimJenna senin rahatsızlığın olduğu için mi aşı olabiliyorsun.
Geöen gazetede vardı haberi oradan biliyorum.Yok mu?
Olmaz fenerbahçe düşmnaım benim sjksjksjk eşim fenerlideOy verdimde
Fenerbahçeli olsun orta yolu bulun abla
Kronik vakalarda bir tane sağlık durumu olması gerekşyormuş,bizim damat kalp ameliyatı olmuştu ona bile aşı vermemişler .Evet canım,bu sene ilk kez grip için de aşı çıkmıştı, sürekli yüksek riskli gruptayim
Getirirler herhaldeGeöen gazetede vardı haberi oradan biliyorum.
Olmaz fenerbahçe düşmnaım benim sjksjksjk eşim fenerlide
Kronik vakalarda bir tane sağlık durumu olması gerekşyormuş,bizim damat kalp ameliyatı olmuştu ona bile aşı vermemişler .
Ben de iyiyim. 31. Haftaya girdim, merakla doğumu bekliyorumİyiyim sağol sen nasılsın
Abla aşk olsunGeöen gazetede vardı haberi oradan biliyorum.
Kronik vakalarda bir tane sağlık durumu olması gerekşyormuş,bizim damat kalp ameliyatı olmuştu ona bile aşı vermemişler .
Yaaa maşallah haftası ilerleyeni görünceBen de iyiyim. 31. Haftaya girdim, merakla doğumu bekliyorum
Benim iç organlarım yapışık halaGeöen gazetede vardı haberi oradan biliyorum.
Sağlıkla gelsin inşallahBen de iyiyim. 31. Haftaya girdim, merakla doğumu bekliyorum
gunaydın ablacım nasılsınnGnaydınlar habibim
Günaydınlar fülüzümm
Günaydınlar mervişim
Hay ben bu hastalıklarınBenim iç organlarım yapışık halaBağırsaklarım kağıt gibiymiş hatta,hasar büyük, herhalde ondan verdiler
Bakan açıkladı onu geçn gün sinocav'ta sıkıntı varmış diye.Getirirler herhalde
Hayırlısıyla sağlıckla dünyaya gelsin cinsiyeti ne pekiBen de iyiyim. 31. Haftaya girdim, merakla doğumu bekliyorum
Eşime diyom zaten pis fenerli diyeAbla aşk olsun
Covid aşısı demi ondan olacaksın.Benim iç organlarım yapışık halaBağırsaklarım kağıt gibiymiş hatta,hasar büyük, herhalde ondan verdiler
Hiç görmüorm ben onu ya.. Aylardırrrrrr
Bugünümüze bin şükürHay ben bu hastalıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?