- Emoji Skoru
- 556.970
- Puanlar
- 828
Babababa nasil yaniÖzel mesaj atayım dedim, ooooppsss dedi bana, kapı dışarı etti, giremezsin dedi
Yeni bir kurban@Nevreste ben katılmak istiyorum ilk olacak bakalım deneyim şansımı
İstediğin yerSelam kizlarrrrrr ben geldim.
2 gündür yogunluktan giremedim. Daha softa falan da kuramadım hiç. Yarın eşim evde olacak o yüzden sofra için bir şansım olacak tabii istediğim yer açık olursa
Bekliyorum canım@Nevreste ben katılmak istiyorum ilk olacak bakalım deneyim şansımı
Yaaa neden kurban belki ben kazanırımYeni bir kurban
Yok ondan değil giren çıkamıyor onu kasdediyorlarYaaa neden kurban belki ben kazanırım
Yarışmaya başla bırakamayacaksın canım o yüzdenYaaa neden kurban belki ben kazanırım
Nevoş eşinin iş yerine yaptın dimiBugün çok yoruldumUzun zamandır kalabalığa yemek yapmamıştım
Evet canımNevoş eşinin iş yerine yaptın dimi
Sebebini açıklamışlar.Yaaa neden kurban belki ben kazanırım
Bence siz abartmayınSebebini açıklamışlar.Çok abartmıyoruz sofrayı tamam mı asfafsghjk
Hey maşallah ,çok normal daralman nevosEvet canım
Patlıcanları kızarttım o beni daralttı3.5 kilo patlıcan kızarttım
Sağol canımHey maşallah ,çok normal daralman nevosellerine sağlık, allah kabul etsin inş nevoşum ❤
Ya ben şarküteri ürünlerinden değil, el açmalarından korkuyorumBence siz abartmayın
Şimdiye kadar gelenler gayet sade ve güzel
Zevkli olmuştur amaBugün çok yoruldumUzun zamandır kalabalığa yemek yapmamıştım
Şimdilik öyle bir şey yokYa ben şarküteri ürünlerinden değil, el açmalarından korkuyorum