Test sürüşü yapacak zaman da yok kısıtlamalardan dolayıheee, deneme sürecindeyim. memnun kalırsam sigorta yapıp maaşa bağlayacağım
Teşekkürler bebeğim
Bilmem kibi şeylere kızgındı, bana patladı
Evet yaaaa. neyse yarın doktora giderken giyerim bakalım ne olacakTest sürüşü yapacak zaman da yok kısıtlamalardan dolayı
Ne için gideceksin yavrimu, femara mı kullanacaksın yineEvet yaaaa. neyse yarın doktora giderken giyerim bakalım ne olacak
Çok şükür ballı lokmam, iyiyim. Sen nasılsın?Sanada yasom nasılsın
Ayyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterimAslında kaldirek otunu bir tatsanız
Dağ bayır ararsınız
Allah iyilik versin her daim yasomÇok şükür ballı lokmam, iyiyim. Sen nasılsın?
Ayyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterim
Devlette bir doktora gidicem yarın. Femaradan başka bir şey verebilir canım. BilmiyorumNe için gideceksin yavrimu, femara mı kullanacaksın yine
Kız o sevimli bıdıkla daha eğlenceliAyyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterim
Ayyy bidaha dağ bayir eylül 3 1 arada çekilmiyo ne ot ne bok isterim
Hayırlısı olsun, haberdar etDevlette bir doktora gidicem yarın. Femaradan başka bir şey verebilir canım. Bilmiyorum
Kiplede kurtulayim
Doktora deki ben geçen verdiğinizin bir üst levelını istiyorumDevlette bir doktora gidicem yarın. Femaradan başka bir şey verebilir canım. Bilmiyorum
İnşallah canım. randevusuz gidicem. Umarım bakar. bakmazsa özelde femara kullandıran doktora gidicem.Hayırlısı olsun, haberdar et
SormaKız o sevimli bıdıkla daha eğlenceli
Öyle olmasa videosunu çekip atar mıydın?
Kiplede kurtulayim
Rabbim daha da iyi etsin inşallahAllah iyilik versin her daim yasomçok şükür bende iyiyim