Nasılsın canımcim?Günaydın
Nasılsın???Günaydın kırmızı kız
Şükür balım bende iyiyim azcik sabahın susamisligi var boğazımda oda geçer inşallahİyiyim canım çok şükür,sen nasılsın?
Günaydın sensin cicekGünaydın çiçekler
Tamam siz böcek olunŞükür balım bende iyiyim azcik sabahın susamisligi var boğazımda oda geçer inşallah
Günaydın sensin cicek
Gecer canım inşallah, Allah iyilik versinŞükür balım bende iyiyim azcik sabahın susamisligi var boğazımda oda geçer inşallah
Günaydın sensin cicek
Şükür canım iyiyim sen nasılsın bakemNasılsın???
Sanada gönaydinGönaydınnnnnnn
Günaydın tatlışım nasılsın?Günaydın çiçekler
Değet kızTamam siz böcek olun
Tek seferde üstelikYa baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
Üretim hatası bence.Ya baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
İyiyim canım ,sen nasılsın?Nasılsın canımcim?
Günaydın kuzuGünaydın çiçekler
Ne iyi ne kötü. Uyku ortasında kalkınca böyle oluyorŞükür canım iyiyim sen nasılsın bakem
Nekadar kötü olmuş öyleYa baksanıza, ben bu tepsiyi Avm puanıyla beleş aldım. Aldığımdan beri sadece 1 kez kullandım geçen gün, fırında köfteli patates yaptım. yemeği tabaklara koyarken bi baktım deseni soyuluyor bi yandan. yine de yıkadım. kuruyunca böyle olmuş. Çöpe atıcam da neden soyulmuş olabilir? sonuçta fırın tepsisi ve markası da KaracaEki Görüntüle 2836962
Bende iyiyim şükür. Bu ara çok takilamiyorum buraya özledim sizi ay.İyiyim canım ,sen nasılsın?