Sağol canım benimGecmis olsun canim![]()
Ama güzel gidiyor alıştık artık:)Bugün neyse çok daraldım:)
Havada kapalıydı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benimGecmis olsun canim![]()
Olabilir:)Ben gündüz çay içmezsem başım ağrır,açılamam:)Seninde mi caysizliktan?
Hadiyaaaa bizim burasi 28dereceydi amannn dr. Gittik ama ter sucuk icindeSağol canım benim
Ama güzel gidiyor alıştık artık:)Bugün neyse çok daraldım:)
Havada kapalıydı:)
Bursa.Eşimde canı çekmiş almış bir şeyler ama şerbetli tatlılar hiç bana göre değil
Ankara benim mevki, kesin yakinsindir sen ya![]()
Annem gibi sende. 'cay içmezsem günüm güzel gitmez' der her zamanOlabilir:)Ben gündüz çay içmezsem başım ağrır,açılamam:)
Bağımlıyım:)
Aaaa acil kargo denen bir şey var amaBursa.![]()
Sahurda yiyince, gün boyu rahatsızlanıyorumTüm gün nasıl dayanıyorsun ay aç aç...
Çok kilo vermiyor musun böyle?
Şimdi abandım çay ve suya canım. Parol içtim 1 tane de, toparlar inşallahÇay içmediğin için ağrımıştır:)
Bugün benimde başım çok ağrıdı:)
Verdiğini sonra geri alıyor musun bari? Hayır 3 ramazan sonra rüzgarda uçmaya falan da başlarsın senSahurda yiyince, gün boyu rahatsızlanıyorum
Sadece çay ile niyetlenince, acıkmıyorum.
Ben her Ramazan ayında en az 5 kg veririm, baskülüme pil alamadım bir türlü, kaç kg verdim bilmiyorum![]()
Burasıda öyleydi ama 2 gündür bozdu:)Hadiyaaaa bizim burasi 28dereceydi amannn dr. Gittik ama ter sucuk icinde![]()
Bende öyleyim:)Annem gibi sende. 'cay içmezsem günüm güzel gitmez' der her zaman![]()
Geçmiş olsun canım:)Şimdi abandım çay ve suya canım. Parol içtim 1 tane de, toparlar inşallah
Sende mi çay içmedin![]()
Benim tatlım doğru düzgün oy bile almadı zaten boşver.Aaaa acil kargo denen bir şey var ama![]()
![]()
Tamam tamam şansımız zorlanıyorum daha fazla![]()
Alıyorum tabi kiVerdiğini sonra geri alıyor musun bari? Hayır 3 ramazan sonra rüzgarda uçmaya falan da başlarsın sen![]()
Tansiyona baktın mı?Geçmiş olsun canım:)
Ya bilmiyorum bugün pek iyi değildim:)
Ben de her Ramazan 5 kilo alırım.Sahurda yiyince, gün boyu rahatsızlanıyorum
Sadece çay ile niyetlenince, acıkmıyorum.
Ben her Ramazan ayında en az 5 kg veririm, baskülüme pil alamadım bir türlü, kaç kg verdim bilmiyorum![]()

İyi akşamlar cancağzımİyi akşamlar![]()