Bayramda Bursa’da yemişti, kulağıma eğildi, bu ney diye sordu bana. Baklava olduğunu anlamadı bile. Hayatında hiç el açması cevizli baklava yememiş, adamın zihninde öyle bir şema yok.
İşte hazır yufka yapmak istemezler ,öyle olunca katılmazlar:)Ondan öyle dedim:)Kim nasıl isterse öyle yapsın ama el açması yazmayalım:)Baklava sadece:)
Oda cevizli olur,fındıklı olur,fıstıklı olur farklı şekillerde kesilsin olmaz mı?
İşte hazır yufka yapmak istemezler ,öyle olunca katılmazlar:)Ondan öyle dedim:)Kim nasıl isterse öyle yapsın ama el açması yazmayalım:)Baklava sadece:)
Oda cevizli olur,fındıklı olur,fıstıklı olur farklı şekillerde kesilsin olmaz mı?
Bir tek o biraz iyiydi. Tahinli kurabiye, pancake ve suflede diplerdeyim. Hobi olarak katılıyorum işte mis gibi. Bu haftadan da ümidim yok mesela ama olsun. İddiam olmasa da bir şeylerle uğraşmak, sizlerle sohbet etmek, tarifler üzerine kritikler vs. güzel oluyor. Bu bile yeter. (İKİ AY SONRA KÜSTÜAGSHAHJA)
Sahur sofrası iftar gibi şatafatlı olmaz. Ortaya bir tarif etrafında kahvaltı tabağı. Millet korktukça ben mi rahat düşünüyorum diyorum. Öyle servis takımlatına bile gerek yok bence