- Emoji Skoru
- 214.958
- Puanlar
- 1.423
Mrs.Elizabet@HanimKelesimiGetir abla, senin ismin ne?
Son kurbanı benimBi ara nevresteye boyle yapardık yenı kurbanlar mı buldun ayşo ya
Evet, her gün bir yeni kurbanBi ara nevresteye boyle yapardık yenı kurbanlar mı buldun ayşo ya
Bilemedin KübraMerve mi?
Hala çok var. Mesela sadece bu sohbetin içinde bile en az iki tane var.Az zorlaşan çözersin dedektifsin sen
Hadi sana ip ucu bir dönem bu isimden o kadar çok vardı ki. Sınıfında 10 kişide aynı isme sahiptik
Şaşırmamak lazım. Nereye gitsem bollca benim adımdanHala çok var. Mesela sadece bu sohbetin içinde bile en az iki tane var.
Bir ara Kübiş Bone diye bone markası vardı.Şaşırmamak lazım. Nereye gitsem bollca benim adımdan
Eczane market isimleri bile benden
Cennam geçmiş olsun ağrıyomuyduDişim şişti
Sağol kuzum, evet bir kaç gündür ağrıyordu,sabah sağ tarafta ceviz var gibi şişmişCennam geçmiş olsun ağrıyomuydu
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar ❤
Günaydın ayşo yine neyin peşindesinBana ne, herkes benim ismimi biliyor. Ben de bilecem
Bunlar bilindik şeyler, öyle şeyler söyle ki şaşırt beniBir ara Kübiş Bone diye bone markası vardı.
Aa ne oldu bu dişlere ya kıyamam geçen fülzüz karanfil yağı falan dedi onu dene cennam şişliği ne alırkiSağol kuzum, evet bir kaç gündür ağrıyordu,sabah sağ tarafta ceviz var gibi şişmiş
Kubiş demiş işteB
Bunlar bilindik şeyler, öyle şeyler söyle ki şaşırt beni
Antibiyotik kullanmam gerekecek herhalde canım ,eczaneye danisirim bakalımAa ne oldu bu dişlere ya kıyamam geçen fülzüz karanfil yağı falan dedi onu dene cennam şişliği ne alırki