Hamilemiymis@WunderLost sen hamile misiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn? hiç de çaktırmıyor bak bak bakhayırlısı olsun, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah
Deli yaben de gebelik testi yaptım bu sabah. 12. gün. bilin bakalım ne yok?
Bize suprayys yaptı kizce geliyooo@WunderLost sen hamile misiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn? hiç de çaktırmıyor bak bak bakhayırlısı olsun, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah
Niye erken erken yapıyorsun kiolsa da çıkmaz 12.günben de gebelik testi yaptım bu sabah. 12. gün. bilin bakalım ne yok?
BilmiyodumEvet kizce geliyooo❤
Kaç aylik olmus simdimi söyluyoDün gece söyledi
Filizko senin şu eylülü ısırırım yaa böyle bir tatlılık olamaz cadı maşallahBilmiyodum
16❤Kaç aylik olmus simdimi söyluyo
Cadı ve çok fenaFilizko senin şu eylülü ısırırım yaa böyle bir tatlılık olamaz cadı maşallah❤
Şapşik yaa böyle bişey olamazCadı ve çok fena
Tüyo ver bize @Nevreste gariban takılalım mı?Akşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdirNasıldı acaba sofraları abartı mıydı . @Nevreste
Biri bunlarin gonderenlerden @alsem Biride @Minnosmeliss dir kesinAkşam millet katılmam deyip duruyordu. 2 kişi göndermiş, kesin katılmam diyenlerdirNasıldı acaba sofraları abartı mıydı . @Nevreste
ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazırBiri bunlarin gonderenlerden @alsem Biride @Minnosmeliss dir kesin