• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Covid olup söylemeden geziyorlar :/
Benim komşum da öyle mecbur kalıp adliye ye gitmiş miras işleri için normalde hiç ckmaz dışarı kadın ordan kaptı geldi covid i kim bilir kim den bulaştı diyor :(

Biz artık daha da dikkat ediyoruz komşumun eşi hala entube :(

O kadar değil minnoş ya ters bir harekette hemen ağrı giriyor,bakalım dr ne diyecek.
Benim herşey ilerliyor gerileme yok :D fizyoterpist boynun iyi durumda romatizma tutmamış dedi şuan boynumda çağır cutur sesler geliyor bana kimsenin bişey demesine gelmiyor oluveriyor herşey :D

Çok teşekkür ederimmm inşallah🤗🤗

Ben de karar veremedim buzluktan et çıkardım sadece akşam ola hayrola bakalım 😅😅😅

Cavidan ne seviyorsa onu yapıyoruz amaa poşe falan olmaz🤪🤩🤩🤩
Kurdeleli Cavidan mı bu, nerden çıktı o, muhabbet ne 🙄

Benim komşum da öyle mecbur kalıp adliye ye gitmiş miras işleri için normalde hiç ckmaz dışarı kadın ordan kaptı geldi covid i kim bilir kim den bulaştı diyor :KK43:

Biz artık daha da dikkat ediyoruz komşumun eşi hala entube :KK43:
Biz hep dikkat ettik:/
Eşimin iş yerinden bulaştı yoksa başka türlü alma imkanımız yok:)
Ama bize bulaşmaz diyerek herkes geziyor.
Eminim ailesiyle iftar yapanlar vardır.

Benim herşey ilerliyor gerileme yok :KK70: fizyoterpist boynun iyi durumda romatizma tutmamış dedi şuan boynumda çağır cutur sesler geliyor bana kimsenin bişey demesine gelmiyor oluveriyor herşey :KK70:
Boyunda kötü onada çok dikkat etmek lazım,ani hareketlerden kaçmak gerekiyor.
Yaşlanıyoz artık minnoşumm kafa kağıdı eskimeye başladı bile .:KK53::KK53:

Biz hep dikkat ettik:/
Eşimin iş yerinden bulaştı yoksa başka türlü alma imkanımız yok:)
Ama bize bulaşmaz diyerek herkes geziyor.
Eminim ailesiyle iftar yapanlar vardır.
🤦🏼‍♀️ Kaynanam dün iftara çağırdı esime kayınpeder ses etmese bekleyecek herşeyi geçtim yasak iftardan önce başlıyor nasıl cesaret ediyorlar

Back
X