- Emoji Skoru
- 324.533
- Puanlar
- 698
Siteye ilk geldigimde profil foton ve isminle hep dikkatimi cekiyordunMeşhur bakışlarım benim kızınca öyle oluyorum hep.
Şimdikinin zamaninida çocuklar belirleyecek işte o yüzden dedim ya bana gelip evlenicem derlerse olur diyeO zaman öyleydi canım bende 20 yaşında evlendimAma şimdi öyle mi
Meşhur bakışlarım benim kızınca öyle oluyorum hep.
Onlar meşhur ya ondandır,bide ikisede uyumlu oldu birbiriyleSiteye ilk geldigimde profil foton ve isminle hep dikkatimi cekiyordun
Olgunluk yaşla olsa ... Çok güzel ornegim var da buraya yazamamOda doğruOndan olgunlaşması lazım
Dediğin çok doğru benle kaynanam yaşları olgunluk konusunda hiç uyum sağlamıyor bunu bir çok kişiden duyduğum için yazıyorum kendi fikrim değil bu arada :))Olgunluk yaşla olsa ... Çok güzel ornegim var da buraya yazamam
18 yaşına gelsin o zaman konuşalımŞimdikinin zamaninida çocuklar belirleyecek işte o yüzden dedim ya bana gelip evlenicem derlerse olur diye
Benim şahsi fikrim böyleOlgunluk yaşla olsa ... Çok güzel ornegim var da buraya yazamam
Kaynanam yok ya hiç anlamıyorum benDediğin çok doğru benle kaynanam yaşları olgunluk konusunda hiç uyum sağlamıyor bunu bir çok kişiden duyduğum için yazıyorum kendi fikrim değil bu arada :))
İyiyim aşkom,sen nasılsın?Nasılsın aşkom
YorumsuzVermem diye ağlıyormuşum
Hoşgeldin canim nasılsın?
Ne haberr ciçemmm
Hosbuldum beybim iyiyim şükür sen nasılsınHoşgeldin canim nasılsın?
Ah çiçeem günler oldu görüşmedikNe haberr ciçemmm