- 8 Haziran 2013
- 58.331
- 155.022
- 898
Akrep miAkrep burcuyum bi detc özelden atayım
![]()

Bende ikizler

Bayram da harçlıkları hazır et. Anca öyle öperimBen 91’liyim. Öpün ablanızın elini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrep miAkrep burcuyum bi detc özelden atayım
![]()
Bayram da harçlıkları hazır et. Anca öyle öperimBen 91’liyim. Öpün ablanızın elini
Herseyimiz normaldi hormon tedavisi gorecek durumda yoktu. Kucukken ameliyat olmus ondan dolayi cikis yokmuş.Eşin horman tedavisi gördü mü peki?
Çok zor...
Şükür imkanlar var
Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah![]()
Geçecek de yaş da ilerliyor. biyolojik bir saatim var benim de.Zamanla degisicek emin ol
Çilenkli miYasoocum![]()
![]()
YaniHerseyimiz normaldi hormon tedavisi gorecek durumda yoktu. Kucukken ameliyat olmus ondan dolayi cikis yokmuş.
Neyseki biz problemin buyugunu çozduk gerisi takdiri ilahi❤
MaraşlıÇilenkli mi![]()
Kendimi yaşlı hissettim ben de.Emmaaann, dünkü bebelerle uğraşıyoruz![]()
Aynen aynen :))Bencede minikim, saten peceteye falan gerek yok sahurda![]()
Marge kaçlısın sen?Kendimi yaşlı hissettim ben de.![]()
Eşine çok iş düşüyor canım. Keşke diretmese ve tedaviyi kabul etse.Annem 4 senede İLK DEFA bugün “bizim de torunumuz olsun artık” dedi. Annem her şeyimi bilir. Her zaman da “vakti var, gönlünü ferah tut. Olacak, rahatsızlığınız yok” derdi. Bugün boğazımda bi düğüm oldu o öyle deyince...
K.k yoksa gerçekte biraz sıkarKim içiriyor sana bunu![]()
90lıyım ama Ocak ayı.Marge kaçlısın sen?
Afedersin ama Eşin bunlari anlayamayacak kadar cahil degildir dimi yoksa oylemi? Cunku yumurtalik rezervi azaldikca tedavi güclesiyoGeçecek de yaş da ilerliyor. biyolojik bir saatim var benim de.![]()
Ablam nasılsın90lıyım ama Ocak ayı.![]()
Ooo genco90lıyım ama Ocak ayı.![]()
Kesinlikle oyle rabbimin mucizesi belki verir bilemeyizYani
İnsan her haline şükretmeli
Allah ol deyince 1 tanesi yetiyor![]()