- Emoji Skoru
- 138.745
- Puanlar
- 598
İnşallah Orkide kahvaltısı hazırlamamışsındır.ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Orkide kahvaltısı hazırlamamışsındır.ben yaptım dün kızlar merakınızı giderim benim ki hazır![]()
yok gariban sofra kurdum vallahİnşallah Orkide kahvaltısı hazırlamamışsındır.![]()
Sor bakalım bi an önce al ilacı ki etki etsin, diş ağrısı başka bi şeye benzemiyor bize de haber et güzelciğim inşallah akşama çoktan inmiş olur şişlikRica ederim bitanem![]()
Ağrı kesici aldım,antibiyotik gerekecek sanırım, çıkıp soracağım
Çok teşekkür ederim canım sağ olasınn inşallah@WunderLost sen hamile misiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn? hiç de çaktırmıyor bak bak bakhayırlısı olsun, sağlıkla gelsin, hayırlı evlat olsun inşallah
![]()
He yaa öyleymişHamilemiymis
Iste size sürpriz olsun dedim@WunderLost kizzz neden söylemiyorsun
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah![]()
ilişkiden sonra 10. günden itibaren çıkıyor diye biliyorum. benim de yumurtalama ve ilişki günüm belli. zaten bat 28 nisan. 2 gün var yani. olsaydı çıkardıNiye erken erken yapıyorsun kiolsa da çıkmaz 12.gün![]()
sen anca kirazlı meyve sepetim olursunBana kimse bademli magnumum demedi![]()
16 aylık olsa duramazdı diye düşünüyorum
Taam o da olar beybitomilişkiden sonra 10. günden itibaren çıkıyor diye biliyorum. benim de yumurtalama ve ilişki günüm belli. zaten bat 28 nisan. 2 gün var yani. olsaydı çıkardı
sen anca kirazlı meyve sepetim olursun![]()
Hee 16 hafta evet16 aylık olsa duramazdı diye düşünüyorum16 haftalıktır o
![]()
Tanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.memnun oldum. ben de herhalde 2 kişiden birini ismi olan ayşe![]()
Bende filizTanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.
Hiç filiz arkadaşım olmamıştı tanistigimiza memnun oldum.Bende filiz![]()
Iyi iste simdi olduHiç filiz arkadaşım olmamıştı tanistigimiza memnun oldum.
Ama ben isimleri çabuk unuturum o yüzden unutursam fisildayin olur mu?![]()
![]()
bende melikeTanistigima memnun olduk şekerim. Ayşe isimlileri severim. Bir samimi gelirler.

güven hemşomSana güveniyorum.![]()
Pazara gittim geldim yemek koydum sobaya müge izliyorum sen neyapiyosunNe ediyorsunuz yahu?![]()
Canlı derste delirmeceler sen ne edeysunnNe ediyorsunuz yahu?![]()
Kinoalı sunny side up yapcam sahur sofrasına @Nevreste olur muuuuuu