- 22 Temmuz 2017
- 46.781
- 138.019
- 598
Yürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutmaTmm yasican öyle yapicam ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutmaTmm yasican öyle yapicam ❤

Yürüyüşe devamDurumum kötüymüş nevoş
 İnan çok işe yarayacak
İnan çok işe yarayacak

Yürüyüş şekeri ve kolesterolü düşürürneyyy bu yürüyüşle düşmüş halimidir yanii
ben şok
♀

Tabi ki yürüyüş düşürüyorneyyy bu yürüyüşle düşmüş halimidir yanii
ben şok
♀

Iyi ki yürümeye başladım yasi, bak o da nevoş sayesindeYürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutma
 resmen hayatıma ilaç etkisi yapiyorsunuz ❤ bu ilacı bırakmam artık, regliyide düzenleyecektir büyük ihtimal
 resmen hayatıma ilaç etkisi yapiyorsunuz ❤ bu ilacı bırakmam artık, regliyide düzenleyecektir büyük ihtimalNevoş sayende yürüyüşe başladım, bırakmamYürüyüşe devamİnan çok işe yarayacak
İlaç vermiştir onları düzenli kullan
 ilaçlarım var artık nur topu gibi iki tane
 ilaçlarım var artık nur topu gibi iki tane 
Tabi ki, tüm bunları kombine yaparsan, regli de düzenler. Yumurtlamayı da düzenler zamanlaIyi ki yürümeye başladım yasi, bak o da nevoş sayesinderesmen hayatıma ilaç etkisi yapiyorsunuz ❤ bu ilacı bırakmam artık, regliyide düzenleyecektir büyük ihtimal

Yürüyüş şekeri ve kolesterolü düşürür
Ben bunu da bilmiyordumTabi ki yürüyüş düşürüyor
 iyi ki varsınız bebekler
 iyi ki varsınız bebekler
Hayatıma combo etkisi yapmam gerekiyor artıkTabi ki, tüm bunları kombine yaparsan, regli de düzenler. Yumurtlamayı da düzenler zamanla
 ❤ her şey yoluna girecek inanıyorum
❤ her şey yoluna girecek inanıyorum 
Doktor önermedi mi bugün?Ben bunu da bilmiyordumiyi ki varsınız bebekler

Hayır böyle bişey söylemediDoktor önermedi mi bugün?
 daha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında
 daha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında 
İlaçlar devamlı mıNevoş sayende yürüyüşe başladım, bırakmamilaçlarım var artık nur topu gibi iki tane

Annemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktıBen bunu da bilmiyordumiyi ki varsınız bebekler

Nasıl olsa endokrinde sana bunları söyleyecekler diye gerek duymamıştır. Böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlara da ifrit oluyorumHayır böyle bişey söylemedidaha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında

Bende gidecektim ama kaldıHayır böyle bişey söylemedidaha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında

Inş nevoşum❤İlaçlar devamlı mı
Şifa olsun

Off ben bu gazla 30 bin yürürüm diye korkuyorum nevoşumAnnemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktı
 ❤
❤

Daha önce gittiğim endokrin doktoru da söylemediNasıl olsa endokrinde sana bunları söyleyecekler diye gerek duymamıştır. Böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlara da ifrit oluyorum

off hiçbiri fazla konuşmak anlatmak istemiyor sanki
 off hiçbiri fazla konuşmak anlatmak istemiyor sanki
Ah nevoş ınş bayramdan sonra gidersinBende gidecektim ama kaldı
 ❤
❤Şimdi Zonguldak’ta bir hastane varmış. Şeker hastalarına nasıl bir ilaç veriyorsa, kurtuluyorlarmış canım.Annemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktı