- Emoji Skoru
- 54.103
- Puanlar
- 598
işte bebek için. benimkinde varikosel yok da hep ben mi ilaç içicem. o da içsinNe için kuzum varikiosel içinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bebek için. benimkinde varikosel yok da hep ben mi ilaç içicem. o da içsinNe için kuzum varikiosel içinmi?
Iyi canim ama elletmiyo oturmak yatmak istemiyo aciyo diyoİyi ama değil mi?![]()
Allah tez vakitte sifa versin canımIyi canim ama elletmiyo oturmak yatmak istemiyo aciyo diyo

Aynen mevsim geçisi bebeğim, çok şükür bugunumuze iyiyim canikoHava değişiminden oldu sanırım iyiyim çok şükür sen nasılsın?![]()
![]()
Benimki ondan sebeb içti ama işte doktora görünsün doktor ona göre verir. şimdi bana iyi gelen sana gelmez falan ama arı sütü, bal, polen, propolis onu kullanabilir o çok faydalıişte bebek için. benimkinde varikosel yok da hep ben mi ilaç içicem. o da içsin![]()
aman ben arı sütü şeysini kullandım, bi moka yaramadıBenimki ondan sebeb içti ama işte doktora görünsün doktor ona göre verir. şimdi bana iyi gelen sana gelmez falan ama arı sütü, bal, polen, propolis onu kullanabilir o çok faydalı![]()